2012. szeptember 20., csütörtök

Queen of the nigh!


Legyél te a buli királynője! Hogyan?
Megmutatom azt a 10 tuti tippet, amellyel verhetetlennek érzed magad!

1. Mindenek előtt..

Mielőtt nekiállnál a készülődésnek, állj meg egy pillanatra! Zárd magadra a fürdőszobaajtót, hogy senki se zavarhasson, és nézd meg magad a tükörben: alaposan figyeld meg a szemed, a szád, az arcod minden részletét! Ne ítélkezz! Gondolj arra: egyszeri vagy és megismételhetetlen. Nincs még egy ilyen szem, orr száj stb. a világon! Mosolyogj magadra, és addig nézd magad, amíg nem érzed: szereted azt a valakit, aki visszanéz rád!

2. Ne utánozz!

Ne akard utánozni a legmenőbb csajt az osztályodból vagy a modelleket a reklámokból. Arra törekedj, hogy a legtöbbet hozd ki magadból erre a bulira - az adott lehetőségekből: csak szívfacsarás a barátnőd új ruhájáról álmodozni, amikor a te szekrényedben nincs, olyan darab. De van más, van olyan, ami igazán illik hozzád.

3. Egy kád forró fürdő!

Mielőtt elindulnál a buliba vagy a nagy randira, végy egy fürdőt! Jobb lesz tőle a közérzeted. A fürdő lenyugtat, lecsillapít, így a benned lévő izgalom kis időre alább hagy. Ha teheted, akkor masszázskesztyűvel vagy masszírozóval finoman dörzsöld át a bőrödet, így megszabadítod az elhalt hámsejtektől, és tükör simává válik.

4. Izzadásgátlás

A buli hevében vagy a randi izgalmában sokkal könnyebben megizzadhatsz, ezért ezt a lépést sose hagyd ki!

5. Testápolás

A meleg fürdő feltölti a testet és a lelket, de kiszárítja a bőrt, ezért minden fürdés után kend be magad hidratáló testápolóval. Így a bőröd illatos és bársonyos lesz, s ha valaki közel hajol hozzád, imádni fogja az illatodat! Ha pedig megérinti a kezed, nem engedi el többé.

6. Hajmosás

A párkapcsolat egyik aranyszabálya: sose mutatkozz a fiú előtt ápolatlanul! Az első találka, pedig különösen fontos, de egy bulin is jobban érzed magad, ha a hajad frissen mosott, illatos és csillogó. Ne használj túl sok hajlakkot vagy zselét, mert a hajad ragadóssá válhat. Inkább jöjjön a lágyító és csillogást adó hajolaj! Ha növelni szeretnéd a haj tömegét, a még nedves hajra tegyél dúsító hajhabot, és úgy szárítsd, hogy közben előre hajolsz.

7. Körömápolás!

A fiúk többségének fontos, hogy egy lánynak legyen ápolt a keze. Készülődéskor hagyj időt egy gyors körömkozmetikára!

  • Reszeld le a körmödet, és told le a körömágyadat a körömtőnél.
  • Lakkozd ki a körmödet! A legegyszerűbb színtelen vagy világos színű körömlakkal dolgozni. Ha piros vagy bordó körmöt szeretnél, az időigényesebb, ezért az a randi előtti néhány napon gyakorolj egy kicsit!
  • Körömkorrektorral töröld le a körömágyra húzott festéket, és krémezd be a kezed!
8. Enyhe smink

Vidd fel az alapozót szivaccsal, hogy egyenletessé váljék a bőröd.

A: Válassz a szemedhez vagy ruhádhoz illő színt, azzal húzd ki alul-felül a szemedet.
B: Ezután fesd ki egyenletesen a szempilládat!
C: Enyhe arcpírral emelheted ki az arccsontodat!
D: Ha a szemöldököd vonala nem elég erős, akkor húzd át szemöldökceruzával - kiemeli a szemed, sugárzóbbá teszi a tekintetedet.
E: Jöhet a szájfény - minél csillogóbb annál szexibb!

9. Mit vegyél fel estére?

A farmerrel nem bukhatsz be, azt a fiúk többsége kedveli a lányokon. Ám hogy ne legyél túl hétköznapi, válassz hozzá egy feltűnő, csinos topot! Az összeállítást feldobja néhány vagány kiegészítőt: egy fülbevaló, egy nyaklánc, karkötő.

10. Parfüm

Mielőtt elindulsz a nagy eseményre, fújj magadra kevés parfümöt. Vigyázz! Ha túlzásba viszed, inkább az ellenkező hatást éred el vele. Ha olyan parfümöt használsz, amit eddig nem próbáltál, akkor csak a ruhádra permetezz, nehogy allergiás legyél rá, és épp a bulira legyél kiütéses! Hosszú hajú lányoknál jó megoldás lehet, ha a parfümöt a hajukra fújják. Így ahányszor beletúrnak, annyiszor lehet majd érezni a finom illatot!

Ezt ne tedd buli/randi előtt!


  1. Ne igyál se kólát, se más szénsavas üdítőt, mert megbüfiztet.
  2. Óvatosan a rágózással, mert ha sokáig rágsz egy rágót, több nyálad termelődik, ami serkentőleg hat a gyomorsavtermelésre, és farkaséhes lehetsz!
  3. Hagyma és fokhagyma fogyasztása randi előtt, tilos!
  4. Ne edd tele magad közvetlenül az esemény előtt, mert egy óra múlva, amikor a szervezeted emésztésébe kezd, irtó álmos leszel.
  5. Ne vegyél fel vadi új cipőt, mert feltörheti a lábadat, és nyafogás lenne a vége.
  6. Öltözz kényelmesen! Nincs annál idétlenebb látvány, ha menő szerkót vesz fel valaki, de képtelen viselni, ezért feszélyezve álldogál benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése