2012. szeptember 11., kedd

Nivea új arcmaszkok



15 PERCES SPA KEZELÉS A FRISS ÉS  RAGYOGÓ ARCÉRT

NIVEA Arcmaszkok

A mai hektikus világban a felgyorsult körülmények megkövetelik, hogy egyszerre több dolgot is csináljunk. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy hosszú arcápolási kezeléseket iktassunk be a napi teendők mellé.

Ennek ellenére a bőrünknek szüksége van időnként extra pihenésre, lágy szerető gondoskodásra. Bőrünk jól tükrözi életvitelünket, a megfelelő bőrápolás eltünteti a stressz és a felgyorsult életvitelünk nyomait. Az új NIVEA arcmaszkok használata tökéletes alkalom arra, hogy egy spa kezelés keretében kényeztesd az arcodat. 




NIVEA Frissítő Hidratáló Maszk

Intenzív hidratálást biztosít a normál, vegyes bőr számára. Hydra IQ-t, aloe verát és E vitamint tartalmaz, energetizálja a bőrt, természetes és hosszantartó ragyogást biztosít. Az aloe vera megakadályozza a bőr kiszáradását, mert elősegíti a nedvesség hatékony felszívódását.
Ajánlott fogyasztó ár: 499 Ft, 15 ml










NIVEA Kényeztető Mézes Maszk
Tápanyagokban gazdag, száraz és érzékeny bőrtípusra ajánlott. A mézkivonat, a természetes mandulaolaj és Hydra IQ tartalmának köszönhetően megnyugtatja a bőrt és támogatja annak természetes védekező rendszerét, miközben gyönyörű puhává varázsolja a bőrt.
Ajánlott fogyasztó ár: 499 Ft, 15 ml









NIVEA Pure Effect Aktív Tisztító Maszk
Hatékonyan segít eltávolítani a pattanásokat és a szennyeződéseket. A mély pórustisztítás érdekében a maszk agyagot és magnólia kivonatot tartalmaz és hatékonyan megakadályozza a pattanások kialakulását. Megtisztítja és matt hatást kölcsönöz a bőrnek, tiszta és üde arcszínt eredményez.
Ajánlott fogyasztó ár: 499 Ft,15 ml





Tippek és Trükkök

Megfelelő alkalmazás a lenyűgöző hatás érdekében
Bármilyen hosszú is a hajad, ahogy a profi kozmetikusoknak is, neked is szükséged lesz egy hajpántra a maszk használata során, melynek segítségével a maszkot a haj vonaláig fel tudod vinni. A maszk használata előtt távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket, így a hatóanyagok jobban felszívódnak.

Tippek az arcmaszk felvitelére
A legideálisabb egy ecset segítségével felvinni az arcmaszkot a bőrre. Használj diónyi mennyiséget és egyenletesen oszlasd el az ecsettel az arcod középéről indulva. A szem környéki részt kerüld ki. Hagyd 10-15 percig hatni a maszkot, majd kozmetikai vattakoronggal vagy szivaccsal távolítsd el és hagyd megszáradni a bőrt.

Szakíts egy kis időt magadra
Használd ki a maszk hatóidejét egy különleges relaxációs időtöltésre! Tudatosan állj meg időnként a napi rohanásban, 10-15 percre, hogy teljesen ki tudj kapcsolódni. A belső nyugalom megteremtésére használd ki a maszk használatára szánt időt. Képzeld el a maszk felvitele közben, hogy ez egyfajta védőgát, amely megvéd a stressz hatásaitól. Csukd le a szemed a hatóidő alatt és gondolj olyan dolgokra, amelyek kikapcsolnak. Majd amikor lemosod a maszkot, képzeld el, hogy minden félelmedet és gondodat is lemosod vele együtt. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy egyszerre kényeztesd a tested és a lelked is.

Tippek a dehidratált bőrre
A maszkot pár perccel arctisztítás vagy zuhanyzás után helyezd fel , amikor a fölösleges víz már elpárolgott az arcodról. A pára csökkenti az arcmaszkok pozitív hatását.
.

Tippek a stresszes bőrre
Az arcmaszk felvitele előtt egy lágy tisztító tejjel készítsd elő a bőröd. Majd távolítsd el a tisztító tejet (később a maszkot is) egy puha cellulose vagy természetes alapanyagú kendő segítségével, így a mechanikai igénybevétel miatt nem gyengül a maszk nyugtató hatása..

Tippek a hatóidő alatt
A maszk hatóideje minimum 10 perc, de sokkal intenzívebb hatást érhetsz el, ha 15 percig hagyod hatni a bőrön.

Tippek a lehúzható maszk használatára
Ne használd a szemöldök és a haj mellett, mert fájdalmas lehet a maszk eltávolítása.

Tippek a különlegesen intenzív spa kezelésért
A hő fokozza a maszk jótékony hatását. Márts meleg vízbe egy törölközőt, csavard ki és használd meleg borogatásként. Vidd fel a maszkot az arcodra, dőlj hátra egy kényelmes székben, helyezd rá a meleg törölközőt és pihenj!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése