2012. szeptember 26., szerda

essence “cherry blossom girl” trendkiadás



Konnichiwa ázsiai szépségek! Az essence 2012 szeptemberében a Távol-keletre repít titeket “cherry blossom girl” trendkiadásával. Színvilága egyesíti a cseresznyevirág lágy árnyalatát, az erős vörössel, a ragyogó sárgát és a hűvös feketét. Az abszolút csúcsdarab: egy finoman megtervezett műszempilla, mellyel garantált a mesés ázsiai külső és a wow! hatás pláne, ha kombinálod kifejező szemekkel, intenzív vörös ajakkal és  lágyan csillámló bőrrel.


essence cherry blossom girl – quattro szemhéjfesték

Ázsiai szemek! Két finom tónus – barack és natúr- és két intenzív szín – barna és vörös- kínál végtelen sok lehetőséget. Selymesen finom, lágyan csillogó vagy matt textúrájával tekintetedet lélegzetelállítóvá varázsolja. 01 dreaming under a cherry tree árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft





essence cherry blossom girl – 2in1 szemceruza

Yin és Yang! A 2in1 szemceruza mindkét végével tökéletes és pontos vonalat rajzolhatsz, finomat és vastagat egyaránt. Különleges textúrája rendkívüli tartósságot biztosít. Klasszikus fekete vagy természetes sötétbarna színválasztékban. 01 big in japan és 02 my little kimono árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft

essence cherry blossom girl – műszempilla

Művészi tervezésű szempillák – ez a trendkiadás abszolút csúcspontja. És íme, így tedd fel: a mellékelt ragasztót egyszerűen kend fel a szemhéjad hátsó harmadára és könnyedén nyomd rá a szempillákat, hogy tekinteted a legmenőbb ázsiai stílusban ragyogjon. 01 hidden in sakura garden kiszerelésben kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft




essence cherry blossom girl – ajakceruza

Cseresznyevirág ajkak! A bársonyosan matt és a rendkívül tartós végeredmény nélkülözhetetlenné teszi számodra ezt az erős vörös vagy trendi barack színű ajakceruzát. 01 cherry cherry girl és 02 it’s peach not cherry árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft





essence cherry blossom girl – highlighter

Szemetgyönyörködtető luxus! Selymesen csillogó halványrózsaszín textúrája biztosítja a természetes ázsiai ragyogást szemkörnyékednek. A highlighter tollmechanikája gyors és nagyon egyszerű használni, mert ecsetje beépített. 01 konnichiwa girls árnyalatban kapható!
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft



essence cherry blossom girl – pirosító

Rózsás arc! A több színű porosítóval arcod friss és rózsás lesz és a trendi dombornyomott cseresznyevirág design is abszolút szemetgyönyörködtető. Készen állsz a hanamira virág 01 asian sensation árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft







essence cherry blossom girl – körömlakk

Tokio nyáron – meleg színek késő nyári árnyalatokban, mint a napsütötte sárga, piros és barack, tartós fedést biztosítanak a hosszantartó távol keleti körömstílusért sima vagy csillogó változatban. 01 fortune cookie, 02 my little kimono, 03 cherry cherry girl és 04 it’s peach not cherry árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft




essence cherry blossom girl – csillámló testpúder

Nem csak gésáknak! A finoman illatozó testpúder dekoratív púderpamaccsal ragyogó megjelenést kölcsönöz arcodnak, nyakadnak és dekoltázsodnak enyhe csillogásának köszönhetően. A kellemes viragos illat kényezteti az érzékeid és magával röpít a felkelő nap országába. 01 hello glitty árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 1099 Ft





essence “cherry blossom girl” trendkiadás kapható az üzletekben 2012. szeptemberben.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése