2012. szeptember 25., kedd

Catrice "Cucuba Limitált kiadása


CATRICE “CUCUBA” Limitált kiadás

Havanna karibi hangulata, az ötvenes évek pasztell Chevroletjei és Cadillacjei, az éttermekből és bárokból áradó pezsdítő salsa – az élet valódi élvezete! A CATRICE új “Cucuba” limitált kiadás ezt a kubai életérzést árasztja meleg barna, bronz, mustár sárga, ragyogó korál és lágy mentazöld árnyalataival 2012. szeptemberében. A festékek selymes textúrája, fémesen csillogó lágy formulái szenzációs nyári külsőt kölcsönöznek, kiváltképp a lebarnult bőr számára.

CATRICE Cucuba – Könnyű Szemhéjpúder

Tiszta szín! Ez az erősen pigmentált könnyű szemhéjpúder intenzív árnyalatot ad és fémes csillogásával ragyogóvá varázsolja a szemed. A meleg sárga, a két barna és bronz árnyalat, a kétféle szemet-gyönyörködtető mentazöld és korall Kuba színpompáját idézi. C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum és C05 Take It Mint árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft


CATRICE Cucuba – Folyékony Csillámló Szemhéjtus


A folyékony szemhéjtus finom ecsetjének köszönhetően precízen felvihető és rendkívül tartós. A ragyogó menta árnyalat halványkékbe megy át, a sötétbarna pedig finom aranyszemcséktől ragyog! C01 Take It Mint és C02 Reggaeton árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft






CATRICE Cucuba – Lágyan ragyogó ajakrúzs

Az átlátszó, zselés állagú erősen pigmentált Lágyan ragyogó ajakrúzs tiszta, csillogó és intenzív árnyalatot biztosít. Speciális textúrája kellemesen könnyed és lágy érzést nyújt az ajkadon – kiváló az indián nyári napokra, egy kellemes sétára a városban. C01 Salsa Cubana és C02 Be All Smiles árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztó ár: 1249 Ft


CATRICE Cucuba – Bronzosító Púder

Viva Cuba! Ez a bronzosító púder abszolút nélkülözhetetlen a tökéletes kubai stílushoz! Napbarnított árnyalatot ad az arcodnak és matt textúrája finoman kiemeli az arcod kontúrjait. A csomagoláson lévő kubai szépség dekoratívan reprezentálja a Kubára olyannyira jellemző életörömöt. C01 brown árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztó ár: 1399 Ft





CATRICE Cucuba – Ultimate körömlakk

Csodás életérzést nyújt bármelyik késő nyári stílus a körmeiden: a meleg barna árnyalatai, a ragyogó sárga, a sugárzó korall és a lágy mentazöld tartós textúrájával, kiváló fedésével és a CATRICE vibráló színeivel. Az új extraszéles ecset egyetlen húzással tökéletes színfelvitelt garantál. C01 Sunny Side, C02 Reggaeton, C03 Salsa Cubana, C04 Havana Drum és C05 Take It Mint árnyalatokban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft







A CATRICE “Cucuba” limitált trendkiadás 2012. szeptembertől kapható a CATRICE termékeket forgalmazó Müller drogériákban.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése