2012. szeptember 11., kedd

Nivea Újdonságai



NIVEA Aqua Effect termékcsalád – intenzív hidratálás minden bőrtípus számára

A bőrünk ugyanúgy egyedi, ahogy a személyiségünk is az. Különféle embereknek különféle állapotú lehet a bőre, többek között pattanásos, ráncos vagy fokozottan érzékeny. Egyetlen közös dolog van mindannyiunk bőrében: a hidratált bőr elengedhetetlen ahhoz, hogy ápolt és gyönyörű lehessen. Ebben segít a megújult NIVEA Aqua Effect termékcsalád.

Az egészséges bőr raktározza a testünkben lévő folyadék egyharmadát. Így a bőrünk állapota jelentős mértékben függ attól, hogy mennyire eredményesen hidratáltuk. A kiegyensúlyozott vízellátottság serkenti a vérkeringést és az anyagcsere folyamatokat a sejtekben, amelyek segítségével a bőr életteli telin és ragyogóan néz ki. Ugyanez fordítva is igaz: a vízhiány negatív hatással van bőrünk küllemére. A szaruhártya felépítése sérül és a bőr szárazzá, érdessé válik, akár ki is repedezik.

„Ha a testünkben nincs megfelelő mennyiségű folyadék, a bőrsejtjeink vízellátottsága is csökken, és lelassul az enzimaktivitás” – fejti ki Frank Schwanke, a Beiersdorf Arcápolási Részlegének vezetője. A rendszeres folyadékbevitel egyértelműen támogatja a bőr egészségét. Emellett további külső segítség is szükséges ahhoz, hogy bőrünk tökéletesen ápolt, ragyogó és élettel teli legyen, illetve hogy a bőrben végbemenő természetes folyamatok megfelelően működhessenek.

A NIVEA egy teljesen új és innovatív megközelítést alkalmaz a bőr hidratálásában: a Beiersdorf kutatói kifejlesztettek egy egyedülálló aktív összetevőt, a Hydra IQ hatóanyagot. Ez a kék-zöld algák által is termelt anyag egy glüko-glicerol, amely szabályozhatja a bőr nedvesség-egyensúlyát és rendszeres használat mellett gyors és hosszan tartó hidratálást nyújthat az arcbőrnek. A NIVEA az Aqua Effect termékek mindegyikébe beépítették ezt a technológiát, aminek a segítségével a bőr mélyen hidratálttá válik. A nappali termékek emellett UV szűrőt is tartalmaznak.
A Beiersdorf továbbfejlesztette a NIVEA Aqua Effect termékcsaládot, hogy az a normál, vegyes és a száraz, érzékeny bőr igényeinek is megfelelhessen. Minden bőrtípus-specifikus termék hatékony hidratáló anyagokat és olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint az E-vitamin vagy és a mandulaolaj – ezek pedig együttesen fejtik ki jótékony hatásukat. A termékcsalád a variációk teljes tárházát öleli fel a tisztító termékektől kezdve nappali vagy éjszakai ápoló arckrémekig.

ÚJDONSÁGOK 2012-re – megérkeztek a NIVEA Aqua Effect habzó arclemosók

A NIVEA Aqua Effect habzó arclemosók új, innovatív lágyan habzó formulájuknak és kellemes illatuknak köszönhetően az arctisztítást egy nagyszerű élménnyé varázsolják! Mélyen és gyengéden tisztítják az arcbőr, miközben a Hydra IQ technológiát tartalmazó formulájuk segítségével hosszú időn át tartó frissítő hidratálást biztosítanak a bőrnek!

Nivea Aqua Effect frissítő Arcelmosó hab



Az E vitamint és Hydra IQ-t tartalmazó arclemosó hab mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt, valamint fenntartja annak természetes nedvességegyensúlyát. A lágyan habzó formula és a kellemes illat felfrissíti az érzékeket.  Az E- vitaminnal dúsított arctisztító különösen gyengéd a bőrhöz, amelyet puhává, frissé, gyönyörűvé és élettel telivé varázsol.200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft







NIVEA Aqua Effect Ápoló Arclemosó Hab
A természetes mandulaolaj és a Hydra IQ segítségével mélyen, de gyengéden tisztítja a bőrt, emellett lágyan hidratálja és fenntartja annak természetes vízháztartását is. A lágy hab és a kellemes illat felfrissíti az érzékeket. A mandulaolajat tartalmazó formula alaposan, de kíméletesen tisztítja a bőrt, miközben puhává és selymessé varázsolja azt.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft





NIVEA Aqua Effect normál, vegyes bőrre
A termékcsalád anti-oxidánsokkal és E-vitaminnal véd a negatív környezeti hatások ellen, a Hydra IQ-t tartalmazó formula pedig intenzív hidratálást biztosít és felfrissíti a bőrt.



NIVEA Aqua Effect Frissítő Arctisztító Tej Normál/ Vegyes Bőrre

Gyengéden tisztítja a bőrt és javítja a bőr nedvesség-egyensúlyát már az arctisztítás folyamata alatt is.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft









NIVEA Aqua Effect Frissítő Arclemosó Zselé Normál/ Vegyes Bőrre
Alaposan tisztítja a bőrt és javítja a bőr nedvesség-egyensúlyát már az arctisztítás folyamata alatt is.
150 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft






NIVEA Aqua Frissítő Arctonik Normál/ Vegyes Bőrre
Tisztítja, és felfrissíti a bőrt, miközben előkészíti a nappali vagy éjszakai arckrém használatára.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft







NIVEA Aqua Effect 2in1 Arctisztító Tej és Tonik Normál/ Vegyes Bőrre
Két tisztító lépés egyesül egyetlen termékben.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft







NIVEA Aqua Frissítő Arctisztítő Kendő Normál/ Vegyes Bőrre
Egy egyszerű, kényelmi termék a bőr alapos tisztításához, és a frissítő hidratáláshoz.
25 db Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft







NIVEA Aqua Effect Hidratáló Nappali Arckrém Normál Bőrre


A hihetetlenül könnyű formula E-vitaminnal és Hydra IQ-val segít a szép és élettel teli arcbőr elérésében. UV szűrőt is tartalmaz, amely segít védelmet nyújtani a káros sugarakkal szemben és a ráncok korai kialakulásával szemben.
50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft



NIVEA Aqua Effect Regeneráló Éjszakai Arckrém Normál Bőrre
Hidratálja és intenzíven táplálja a bőrt, az E-vitamin és panthenol tartalmával pedig segíti a bőr regenerálódását.
50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft








NIVEA Aqua Effect Bőrfinomító
Apró radírozó szemcséket tartalmaz, melyek eltávolítják az elhalt hámsejteket. Selymessé és finommá varázsolják az arcbőrt, miközben a termék alaposan tisztítja is az arcot.
75 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft






NIVEA Aqua Effect száraz, érzékeny bőrre
Kifejezetten a száraz, érzékeny arcbőr igényeire fejlesztették ki, természetes és nyugtató hatású mandulaolajat és Hydra IQ-t tartalmaz. Erősíti a bőr védekezőképességét, és megóvja a bőrt a kiszáradástól.




NIVEA Aqua Effect Tápláló Arclemosó Krém Száraz/ Érzékeny Bőrre 

Gyengéden, de alaposan tisztítja a száraz, érzékeny bőrt természetes mandulaolajjal.
150 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft









NIVEA Aqua Effect Arctisztító Tej Száraz/ Érzékeny Bőrre
Finoman tisztítja a száraz, érzékeny bőrt természetes mandulaolajjal.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft










NIVEA Aqua Effect Ápoló Arctonik Száraz/ Érzékeny Bőrre
Az alkoholmentes frissítő tonik gyengéden hidratál, miközben előkészíti a bőrt a nappali vagy éjszakai krém felvitelére.
200 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1699 Ft













NIVEA Aqua Effect Ápoló Arctisztító Kendő Száraz / Érzékeny Bőrre 

Gyengéden és kényelmesen tisztítja és közben hidratálja is a száraz, érzékeny bőrt.
25 db Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft





NIVEA Aqua Effect Tápláló Nappali Arckrém Száraz Bőrre



A természetes mandulaolaj és a Hydra IQ tartalma révén a bőrt mélyen hidratálja, miközben gyengéd ápolást is biztosít számára. Az UV szűrő pedig védelmet nyújthat a ráncok korai kialakulásával szemben. A bőr visszanyerheti ragyogó és élettel teli küllemét, lágyságát.
50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft




NIVEA Aqua Effect Regeneráló Éjszakai Arckrém Száraz/ Érzékeny Bőrre
Hydra IQ tartalmazó formula intenzív hidratálást biztosít a bőrnek, miközben a természetes mandulaolaj és panthenol tartalma révén hatékonyan segíti a bőr regenerációját és gyengéd ápolást biztosít az éjszaka folyamán.
50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft


NIVEA Aqua Effect minden bőrtípusra





NIVEA Aqua Effect Szemfestéklemosó 

Hatékonyan távolítja el a vízoldható szemfestéket és sminket miközben hidratálja és gyengéden ápolja az érzékeny szemkörnyéki területet.
125 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft







NIVEA Aqua Effect Vízálló Szemfestéklemosó
Hatékonyan távolítja el a vízálló szemfestéket és a tartós sminket miközben hidratálja és gyengéden ápolja az érzékeny szemkörnyéki területet.
125 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1349 Ft










NIVEA Aqua Effect Kettős Hatású Szemfestéklemosó
Dörzsölés nélkül, hatékonyan távolítja el még az extrém vízálló szemfestéket és sminket miközben hidratálja és gyengéden ápolja az érzékeny szemkörnyéki területet.
125 ml Ajánlott fogyasztói ár: 1899 Ft






Az új kerek NIVEA logó az Aqua Effect termékcsaládon

Az Aqua Effect termékcsalád és a NIVEA új kerek logója egyszerre mutatkoznak be. A logóváltás illeszkedik abba a 2011-ben, a NIVEA a 100 éves évfordulóján bemutatott stratégiába, amelynek célja a márka alapvető értékeinek megjelenítése és erősítése a termékeken keresztül.
A megújult logó alapja a NIVEA ikonikus kék tégelye, amely egyesíti a NIVEA márka identitását és magán hordozza az olyan mindenki által ismert NIVEA jegyeket, mint a jellegzetes szín, a híres betűk illetve az egyszerű geometrikus forma. A kék tégely a NIVEA márkaikonja, és egyben a megelevenedett kapocs a márka és a fogyasztók között.











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése