2012. szeptember 11., kedd

NIvea új ránctalanítói


NIVEA Ránctalanító Program - Hatásos programkedvező áron 


NIVEA Hidratáló Ránctalanító Termékcsalád

Az új NIVEA Hidratáló Ránctalanító arckrémcsalád intenzíven hidratálja a bőrt, s segít csökkenteni a ráncok kialakulásának esélyét. Az eredmény: üde, rugalmas és élettel teli bőr. A szőlőmaggal és antioxidánsokkal ellátott, gyorsan felszívódó arckrém a bőr mélyére hatol és felveszi a harcot a ráncok kialakulásával szemben.
Az E vitamin és az UV szűrők pedig felveszik a harcot a napsugárzás okozta ráncok kialakulása ellen. A hatékony összetevőkkel ellátott új, kedvező áron elérhető NIVEA Hidratáló Ránctalanító termékek ápolják, mélyen hidratálják és feszesebbé teszik a bőrt.

A szőlőmagolaj kivonat nagyszerű ránctalanító hatású, láthatóan feszesen tartja a bőrt. A könnyű olaj gyorsan felszívódik és megőrzi a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. Az antioxidánsokban gazdag arckrém segít megakadályozni a szabadgyökök bőrsejt károsító hatását, és ezzel segít megvédi a bőrt a ráncok fokozott kialakulásától. A szőlőmagolaj a bőrsejteken belül serkenti az elasztin és hylauronsav termelődését, amelyek javítják a bőr rugalmasságát és így felveszik a harcot a ráncok ellen. 


NIVEA Hidratáló Ránctalanító Nappali Krém
Szőlőmagolajban és E vitaminban gazdag, gyorsan felszívódó arckrém hosszantartó hidratálást biztosít a bőrnek. A mély hidratálás csökkenti a ráncokat és gyönyörűen simává varázsolja a bőrt. Az UV szűrők hatékony védelmet biztosítanak a nap káros sugarai ellen.
Ajánlott fogyasztói ár: 2299 Ft, 50 ml






NIVEA Hidratáló Ránctalanító Éjszakai Krém
A szőlőmagolaj és panthenol elősegíti a bőr regenerációját az éjszaka folyamán. Intenzíven hidratálja a bőrt és felveszi a harcot a finom ráncok ellen.
Ajánlott fogyasztói ár: 2299 Ft, 50 ml






NIVEA Hidratáló Ránctalanító szemkörnyékápoló
A szőlőmagolajjal és E vitaminnal gazdagított mélyen hidratáló szemkörnyékápoló segít megvédi az érzékeny szemkörnyéket a ráncok fokozott kialakulásától. A könnyű krém gyorsan felszívódik és lágyítja a szem környékén lévő finom ráncokat.
Ajánlott fogyasztói ár: 2149 Ft, 15 ml





Elérhető 2012. szeptember 1-től





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése