2013. december 5., csütörtök

Maxepil Szőrnövekedést gátló krém


Már lassan egy hónapja használom ezt a krémet és már el is fog fogyni sajnos.
Tesztelésre kaptam és mondhatom jó kis krém, ami azt illeti. Nagyon jó tapasztalataim vannak róla.


Rövid leírás róla:

A Maxepil szőrtelenítés utáni krém, olyan természetes anyagok kombinációja, mely növényi eredetű hatóanyagai révén gátolják a szőrtüszők működését, nagymértékben lassítva a szőrszálak növekedését. A krém rendszeres használta után a szőrszálak elvékonyodnak és két szőrtelenítés közti idő egyre hosszabb lesz.
Ajánlatos 2-3 hétig használni naponta 2x. Hatásosabb, ha gyantázott vagy epilált bőrfelületen használjuk.


Csomagolása:

Futárral küldték ki, 2 nap alatt. Sima kemény műanyagos tégelyes krém. Az elején a Maxepil lógójával és a kupaknál egy aranyszínű csíkkal. Nem csicsás, de még is tetszetős szerintem. 60 ml-s a tégely.


Tovább haladva a kupak alatt van egy védő papír is. Biztosítja, hogy a krém nehogy ki folyón valahogy, bár a kupak is jól záródik. Fő a biztonság. :D


Állaga:

Habszerű állaga van. Elég tömény és sűrű krémről van szó. Felvitelkor könnyen elkenhető krém lesz belőle. 
Nem kell belőle sok. Gyorsan beszívódik.

Hatása:

Már lassan egy éve epilálom magamat, persze néha becsúszik egy kis borotva is, mert nincs kedvem fájdalmat okozni magamat.
Epilálás után kezdtem el használni a krémet. Naponta egyszer használtam, este. Egy héttel később, mikor újra epilálni kezdtem feltűnt, hogy már nem fáj annyira, mint szokott még akkor is, ha csak rövid szálakat szedek ki.
Mindig kipirosodik utána a lábam. De a krém szépen elmulasztotta ezt is. A szőrtüszőgyulladásaim is elmúltak és nem jöttek ki újak se. 
Felkenés után gyorsan beszívódik. Puha és sima marad a lábam. Nem volt szükségem testápoló használattára utána. Egyre lassabban nő vissza a szőröm és azok is már sokkal gyengébbek.

Röviden nagyon jó kis krém, csak ajánlani tudom.

Megrendelhető innen: http://www.maxepil.com
Ára: 4780Ft/ tégely



Ti már használtátok? Mi a véleményetek róla?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése