2012. november 9., péntek

“Big City Life” CATRICE limitált kiadás




Tartsuk ujjaink az idő pulzusán! Csupa titok és ellentmondás! A nagyvárosok – Párizs, San Francisco és Sanghai valóban lebilincselőek - az utcáin divatstílusok kavargó sokasága új trendeket inspirál világszerte a nemzetközi kifutókon. A CATRICE-t rabul ejtette ez a nagyvárosi sikk – a vibráló metropoliszok izgalmas tündöklése. A CATRICE “Big City Life” limitált trendkiadásában egyedülálló make-up palettákkal reflektál, amelyek követik valamennyi város stílusát. 2012. decemberében fedezheted fel a nagyvárosi “Big City Life” érzést anélkül, hogy bármelyik városba ellátogatnál!

Valamennyi “Big City Life” make-up paletta hat szemhéjpúdert és kétféle árnyalatú pirosítót tartalmaz, valamint egy professzionális duo applikátort. A nélkülözhetetlen stílusos dobozokban egy fekete mini kajal szemceruzát is találsz. A limitált kiadást három, külön is megvásárolható Ultimate Nail Lacquers körömlakk egészíti ki, amelyek hosszantartó, magas takarású kivitelben, izgalmas színekben, ragyogó fénnyel kaphatók. A fekete mini kajal szemceruza kiemeli szemeidet, a kétféle arcpirosító barack és rózsa árnyalata hangsúlyozza üdeséged. Az extra széles ecset biztosítja az egyenletes és gyors lakkozást, ha éppen úton vagy.


CATRICE Big City Life – Paris Kollekció

Párizs, szeretlek! A szerelem városa, divatmetropolisz és az óriási divatmárkák legnagyobb központja – Párizs imádja a trendeket, és azok imádják Párizst!

Hat szemhéjpúder csipke-rózsaszín, natúr vagy szürkésbarna árnyalatban csillogó és matt textúrával. A kitűnően harmonizáló árnyalatokat a duo applikátorral tökéletesen összedolgozhatod, míg a fekete kajal szemceruzával hangsúlyosabbá varázsolhatod a sminked. A barack és rózsaszín pirosítók árnyalata friss megjelenést kölcsönöznek arcodnak. Ajánlott fogyasztói ár: 2. 479 Ft

Az ideillő Ultimate Nail Lacquer körömlakk finom rózsaszín árnyalata párizsias külsőt garantál körmeidnek. Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft


CATRICE Big City Life–San Francisco Kollekció

Kozmopolita és lélegzetelállítóan gyönyörű San Francisco egyesíti a nagyvárosi eleganciát az amerikai kényelemmel, így válik egyedülállóvá és kontrasztokkal telivé. Ezek az ellentmondások inspirálják a San Francisco Kollekció make-up palettáját.

A hűvös petrol rátalál a meleg természetes árnyalatokra a hat szemhéjpúder színeiben. A textúrája egyaránt matt illetve finoman csillogó - az ellentétek tökéletes összhangja a profi sminked érdekében. A két arcpirosító intenzív barack és rózsafa színe arcod frissen sugárzóvá varázsolja. 
Ajánlott fogyasztói ár:2.479 Ft

A divatos petrol színű Ultimate Nail Lacquer körömlakk városias befejezést ad. 
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft


CATRICE Big City Life– Shanghai Kollekció

Vibráló. Titokzatos. Szélsőségekkel teli. Itt találkoznak a fiatal divattervezők és a divatdiktátorok, hogy egyedülálló, összetéveszthetetlen stílusukat világszerte elterjesszék. A Shanghai kollekció make-up palettája ugyanilyen egyéni.

A hat szemhéjpúder halvány arany, barna és csaknem fekete árnyalatai szemeidnek egyéni professzionális sminket biztosítanak. A két barack színű arcpirosító teljessé teszi az összhatást. 
Ajánlott fogyasztói ár: 2.479 Ft

Arany a körmeidnek! Az Ultimate Nail Lacquer körömlakk ennek az extravagáns stílusnak elegáns befejezése. 
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft

 
Óriási dús pillák a legvadabb feketében! Az igazi “Big City Life” stílushoz abszolút nélkülözhetetlen a Lashes to Kill Ultra Black Volume Szempillaspirál és a Lashes to Kill Waterproof Volume Szempillaspirál. Az egyedülálló textúra fekete gyémánt púdere és pigmentjei csakúgy, mint a speciális dúsító kefe meggyőznek az első pillanattól fogva. Az eredmény: különlegesen dús, hosszú és tökéletesen ívelt szempillák.
Ajánlott fogyasztói ár: 1.249 Ft








3 megjegyzés: