2013. december 9., hétfő

Avon teafa és uborkás szett: 2 in 1-ben arctisztító, lehúzható maszk, arkrém


Szeretem az ilyen szetteket az Avonnál. Így több terméket lehet kipróbálni olcsóbban. Több szettből is vettem már.
Most egy korábbi rendelésből következzen a Tisztító teafás szett.


Tartalma: 

  • Tisztító teafa és uborka 2 az 1-ben arctisztító és tonik
  • Tisztító teafa és uborka lehúzható maszk
  • Tisztító teafa és uborka arckrém



Elsőként jöjjön a 2 az 1-ben tonik:

Csomagolása: Sima tubosos, jól záródó kupakkal, ami alól nem folyik ki a tonik. A zöld színű a külseje. A zöldnek többféle árnyalata is meg található rajta. Kiszerelése: 125 ml egy darabig elég lesz.

Állaga és illata: Elég sűrű és átlátszó krém van benne, felkenve viszont jól eloszlik az arcon. Nem kell belőle sokat felvinni. Érződik rajta a teafa illata, de ez hamar elillan az arcról.

Hatása: Jól habzik, és jól tisztítja az arcomat. Nagyon puha és friss lesz tőle az arcom. Nem szárít. Elég sokáig matt marad tőle az arcom és újabb pattanások, se jönnek ki tőle, sőt a régiek visszahúzódtak.


A második termék a Lehúzható maszk:

Csomagolása: Ez is tubusos, mint a tonik. Színe és mintája is ugyan olyan. Kiszerelése: 75 ml

Állaga és illata: Átlátszó sűrű krém. Sűrűbb, mint a tonik és nehezebb is kinyomni a tubusból. Ennél jobban érezni a teafa illatát.

Hatása:  15-20 perc után le lehet húzni egybe, ha egyenletesen kentük fel. Onnan tudjuk, hogy megszáradt, hogy el kezd feszülni, és persze érintésre is egybefüggő felületet kapunk. Meglepően hatásosan kitisztítja a pórusaimat, plusz még az elhalt hámsejteket is szépen eltávolítja lehúzáskor. Így már nincs szükség bőrradírra. Csökkentette a bőr olajosságát és szépen mattit. Használat után a mitesszerek tisztábbak voltak az arcom, pedig friss és puha.


A harmadik termék, pedig az arckrém:

Csomagolás: Tégelyes csomagolást kapott. Ugyan az a szín világa, mint a szett előző két tagjának a zöld. Kiszerelése 75 ml

Állaga és illata:  Egy könnyű vizes állagú krém, de nem túl folyós. Kellemes teafa illata van. Arcon lassan elillan.

Hatása: Hamar beszívódik. Nem kell belőle sokat felvinni. Ez is jól mattíjat bőrömet. Külön - külön is próbálta őket, innen tudom, hogy mindegyik mattit. Szépen hidratálja az arcomat, nem volt száraz utána. Pihe - puha és friss lett. Estére használtam és reggel is puha maradt tőle az arcom. Nem jött ki tőle újabb pattanás se.



Ti már próbáltátok? Mi a véleményetek róla?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése