2012. november 11., vasárnap

Essence TWILIGHT SAGA: HAJNALHASADÁS II. RÉSZE inspirált.



essence smink kollekció a Summit Entertainment forgalamzásában
THE TWILIGHT SAGA: HAJNALHASADÁS II.


Edward csapata és Jacob csapata vegye tudomásul – végre itt az idő! A népszerű Twilight Saga finálé hamarosan megérkezik a mozikba, a vámpírok és a vérfarkasok utolsó alkalommal egyesülnek a közös ellenséggel vívott harcban. A film bemutatásával egy időben, az essence bemutatja lenyűgöző smink kollekcióját, amelyet a  THE TWILIGHT SAGA: HAJNALHASADÁS II. rész ihletett. Misztikus hajnali színekkel, fantasztikusan csillogó pigmentekkel, valamint sötét, drámai hatásokkal és vérvörös termékekkel az ajkadra és az arcodra, az essence igazi vámpír erőt kínál minden lánynak- amíg a hajnal hasad…

essence breaking dawn – enyhén pigmentált szemhéjpúder

Vámpír szemek! Ez a finoman pigmentált szemhéjpúder, három sötét, majdnem fekete, valamint világos arany árnyalatokban áll rendelkezésedre, hogy tekinteted lenyűgöző és titokzatos legyen akár Bella Swan-nak. A finom csillámlástól kezdve a fémesen át az erősen szikrázóig, hogy az együttes hatás igazi vámpír lány külsőt eredményezzen. A pigmenteket használhatod önállóan vagy kombinálva. Az ideális alap: az essence colour art szemhéjszín alapozó. 01 jacob’s protection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever és 04 edward’s love árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft
 
essence breaking dawn – folyékony csillogó szemhéjtus
ess_BreakingDawn_liqglitteyeliner01psdA vámpír megjelenés nélkülözhetetlen kelléke! A folyékony csillogó szemhéjtus két misztikus és mágikus színben elvisz téged a legsötétebb éjszakába, hűvös, finoman csillogó pigmentjeivel. Pontosan és könnyedén tudod használni a vékony ecsetnek köszönhetően. 01 alice had a vision – again és 02 jacob’s protection árnyalatokban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 749 Ft

essence breaking dawn – ajakrúzs

Randevú éjszaka! Ez a rúzs apró arany részecskékkel garantálja, hogy még a vámpíroknak is elgyengüljön a térde. Selymes textúrájával és kényeztető formulájával biztosítja ajkad puhaságát, ami csak arra vár, hogy Edward megcsókolja…01 a piece of forever árnyalatban kapható.
 Ajánlott fogyasztói ár: 849 Ft


 essence breaking dawn – szájfény
Ajkak, mint Alice-é és Rosalie-é! Ez a szájfény a drámai vörössel, valamint az intenzív lilával csábító fényt ad ajkaidnak. A fémes hatás garantálja az igazi Cullen stílust a Volturi elleni harcban. 01 alice had a vision – again és 02 renesmee red árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft

 essence breaking dawn – csillámló púder

Abszolút nélkülözhetetlen minden Twilight lánynak! A finoman csillámló púder különleges ragyogást ad arcodnak és testednek, valamint gyönyörűen simává varázsolja bőröd – a végső vámpír csábításért. 01 bella‘s secret árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 999 Ft



essence breaking dawn – pirosító

Elegáns sápadtság? Merj elpirulni – és ne csak akkor, amikor egy soha véget nem érő szerelmi történet egy csókkal végződik a képernyőn. Ez a pirosító lágy és finoman csillogó pírt ad arcodnak. Bársonyos textúrájának köszönhetően könnyen használható a fantasztikus befejezéshez, hogy megjelenésed egy elegáns, sápadt vámpíréhoz méltó legyen... 01 renesmee red árnyalatban kapható.                         
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft

essence breaking dawn – körömlakk

A négy intenzív színű körömlakk ebben a kollekcióban biztosan tart hajnalhasadásig… és tovább! Misztikus éj kék, csábító fekete, sötét és drámai lila, valamint csillogó arany árnyalatok garantálják a szemétgyönyörködtető körmöket minden Twilight Saga partin!
01jacob’sprotection, 02 alice had a vision – again, 03 a piece of forever és 04 edward’s love árnyalatokban kapható.                                    
Ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft





3 megjegyzés:

  1. En lemaradtam az Alice lakkrol  Mast meg tudtam venni, amit akartam.Tudom, ez nem olyan honlap, de ha valaki megvette, es megsem tetszik annyira, megvennem szivesen, jo aron. Koszonom szepen. nagytimszi@gmail.comVálasz

    VálaszTörlés
  2. Én az arany színű pigmentet szereztem be:D

    VálaszTörlés