2012. november 30., péntek

Szundi üzemmódban


Az, hogy milyen pózban alszol, sok-sok infóval szolgál rólad. A kedvenc szundimódod utal a lelkiállapotodra, de az egyéniségedre is.



Háton: 
Üdvözlünk, kedves királylány - képzeld, a hanyatt fekvés egyesek királyi alvásnak is nevezik, mivel fenséges önbizalomról árulkodik. Nem véletlen, hogy csak az alvók 18 százaléka kedveli ezt a stílust. A magabiztosság szuper- csak ne csapjon át önimádatba! Hódíts inkább az intelligens, kíváncsi és nyitott oldaladdal!





Hason:

Amilyen kicsi - egészen pontosan 13 százalék a hason fekvők aránya, olyan nagyon törekednek a tökéletességre.  Szinte tuti, hogy te is mindig mindent jobban akarsz tudni másoknál. Le a kalappal a céltudatosságod előtt - de néha nem lenne jobb másokat is meghallgatni? Lehet, hogy nekik van egy könnyebb útjuk a cél felé. Egyébként is: kisebb nyomás - szebb álmok.




Rajtra készen:

Ha alvás közben hasra vágod magad, a karjaidat az arcod elé teszed, a lábadat pedig felhúzod magad mellé, mint egy gátfutó, te bizony még álmodban is védekezel. Rosszul viseled a támadást, és inkább elrohansz a problémák elöl, mint hogy foglalkozni kelljen velük. A konfliktuskerülés oké - de a kihívásokkal nem árt néha szembenézni.





Elterülve: 

Na, most lebuktál: te vagy az, akivel álmában 180 fokot fordul a világ? Reggel az ágy másik végén ébredsz? Esetleg éjjelente beteríted az egész ágyat? Neked aztán jó erős a személyiséged! Tuti, hogy ébren sem tudsz fél percnél tovább egy helyben maradni. A vándorlás örök nyughatatlanságot jelent, vagyis neked az élet csak akkor jó ha zajlik - az unalom pedig maga a büntetés.

Összegömbölyödve:

Hoppá, igazi érzelembombával van dolgunk! Az összegömbölyödés legalábbis erről árulkodik. Fogadjunk, hogy alvás közben a takarót is begyűröd a lábaid közé, és még egy puha párnát is magadhoz szorítasz! Tiszta sor: szükséged van a 21. századi szupergirl szerepére. Társasági csaj vagy, akinek fontos, hogy mindig legyen kit megmentenie a rá leselkedő veszélyektől. Azért vigyázz: ne engedd, hogy a többiek túlságosan kihasználjanak!

Oldalazva:

El kell árulnunk, ha oldalt fekvő vagy, az emberek 59 százalékában rokonlélekre találtál. Talán pont ezért csúcs vagy a kompromisszumokban, és a hideg ráz a kisebb vitáktól is. Persze az sem mindegy, hogy durmolás közben meddig húzod fel a térdeidet: ha éppen csak behajlítod a lábaidat, kiegyensúlyozott és magabiztos vagy, aki két lábbal a földön áll. A totál hajlított láb viszont arra utal, hogy az érzelmeid és az ösztöneid után mész. Pluszpont jár neked a kreativitásért és a gyakorlatias gondolkodásért.


Ti, hogy szoktatok feküdni? Mennyire igazak rátok az állítások?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése