2012. november 10., szombat

CATRICE “spectaculART" limitált kiadás



Bombay találkozása Párizzsal. Az indiai fényűzés párosul a francia modernitással. A nemzetközi kifutókon a divattervezők kombinálják a szári szerű szoknyákat, bonyolult díszítéseket és a hímzett kabátokat akkurátusan kivágott ingekkel és egyszerű blúzokkal ebben a téli szezonban. Arany, ezüst, vörös és rózsaszínek dominálják ezt a stílust, miközben hosszú nyakláncok, díszes hajkiegészítők vagy művészi drágakövek –bindik- tökéletesen kiegészítik ezt az indiai stílust.
A CATRICE “spectaculART” limitált kiadását a divatok keresztezése és a 2012. téli szezon indiai bindi stílusa inspirálta. Fő hangsúly a szemeken van. 2012. decembertől januárig, Tiszta Króm szemhéjpúder elegáns fém árnyalattal drámai stílust garantál. Intenzív rózsaszín és piros, lágyítva meleg ezüsttel és modern arannyal látványossá és művészivé varázsolja a külsőd.  “spectaculART”– egy erőteljes szépség vallomás a CATRICE-tól.

CATRICE spectaculART– Tiszta króm

Olyan nemes, mint a nemesfém. A magasan pigmentált szemhéjpúder innovatív 3D szövet szerű design-al a csúcsa ennek a limitált kiadásnak. A könnyű púder textúra nagyon meggyőző és órákig tart. Izgalmas és intenzív szemfesték. C01 So Precious, C02 Bombay Bauble,
C03 Treasure It és C04 Artfully Lustrous árnyalatokban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft






CATRICE spectaculART– Lenyűgöző Szempillák

Káprázatosan eredeti! A különálló szempillákat három féle hosszúságban rakhatod fel a saját pilláid közé a szempilla ragasztó segítségével. Az eredmény: hosszabb, dúsabb, lenyűgözően eredeti szempillák. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft

  
CATRICE spectaculART– Szuperfinom Szemceruza

A szemkihúzú szuper-vékony filctoll aplikátora professzionális külsőt kölcsönöz a szemceruzának- szuperfinom és tartós. Nagyszerű díszmintákat is rajzolhatsz magadnak, ami illik a bindi- stílusodhoz. C01 Black Bindi árnyalatban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft


CATRICE spectaculART– Highlighter Púder
Egyenesen az 1001 éjszakából: a Highlighter selymes púder textúrája fényvisszaverő pigmenteket tartalmaz, hogy gyönyörűen kiemeljék az arcod és a
dekoltázsod. C01 Artfully Lustrous árnyalatban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 1399 Ft


CATRICE spectaculART– Arcpirosító Mousse
Csúcsdivat: az Arcpirosító Mousse finom rózsaszín árnyalatban, variálható fedettséggel
természetes ragyogást ad arcodnak. A legjobb: innovatív textúrájának köszönhetően
könnyen felvihető és elkenhető. C01 Holi Hai árnyalatban kapható.
 Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft


  
CATRICE spectaculART – Csillogó rúzs
Tiszta pigmentek kedve az áttetszőtől a vörösig. A csillogó rúzs átlátszó gél textúrája finom fényt ad ajkadnak. Ezen felül, hialuronsav összetevői segítenek kisimítani a szád körüli apró ráncokat és az SPF 10 fényvédő védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugarak ellen. Az eredmény: puha, sima ajkak. C01 Artfully Lustrous, C02 Revel The Red és C03 Soulful árnyalatokban kapható.
Ajánlott fogyasztói ár: 1249 Ft


 CATRICE spectaculART– Ultimate Körömlakk

A színek: Az átlátszótól kezdve a rózsaszínen át egészen a vörösig. A hatás:  izgalmas ragyogás, csillámlással, vagy anélkül. Az ecset: extra széles és ideális a professzionális és tökéletes lakkozáshoz. Lenyűgöző, spectaculART! C01 Artfully Lustrous, C02 Holi Hai, C03 Revel The Red és
C04 Soulful árnyalatokban kapható. 
Ajánlott fogyasztói ár: 799 Ft




  
CATRICE spectaculART– Gold Leaf Fedőlakk
Körmök, mint végső kiegészítők! Az átlátszó Gold Leaf Fedőlakk arany csillámai lényűgözővé varázsolják körmeidet. A lapos, extra széles ecset biztosítja a pontos szín felvitelt a szokásos körömlakk fölé.  A szemet gyönyörködtető hatás garantált! 
Ajánlott fogyasztói ár: 949 Ft






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése