2012. szeptember 12., szerda

Eucerin újdonságok



Eucerin® DermoCapillaire termékcsalád: Az egészséges, erős hajhoz egészséges fejbőr kell!
Az új Eucerin® DermoCapillaire fejbőr- és hajápoló termékcsaládot azzal a céllal fejlesztették ki, hogy megoldást nyújtson a problémás fejbőr igényeire, azaz segítsen helyreállítani a fejbőr és a haj egészségét a gyökerektől a hajvégekig.
A termékcsalád különféle problémákra nyújt megoldást, legyen szó korpásodásról, száraz, érzékeny vagy hiperérzékeny fejbőrről, így mindenki megtalálhatja a fejbőréhez leginkább illő terméket.

Eucerin® DermoCapillaire termékcsalád

A samponok a fejbőr problémákra megoldást jelentő aktív hatóanyagokat tartalmaznak, ezen kívül nagyon enyhe felületaktív és kondicionáló összetevőkből állnak, melyek tisztítják és kondicionálják a hajat. Ezáltal a haj ismét dús lesz és visszakapja természetes ragyogását, rugalmasságát. Az Eucerin® DermoCapillaire új fejbőr és hajápoló termékcsalád megoldást nyújt a fejbőr és a haj különböző problémáira.

Korpa ellen: Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni termékek
A korpásodást gyakran bőrirritáció és a fejbőr gyulladása okozza, ami számos okra vezethető vissza, például olyan mikroorganizmusok, mint a Malassezia globosa élesztőgomba jelenlétére. A faggyútermelés erőssége az élesztőgombák fejlődésének kulcsa, ami a fejbőr megnövekedett sejtmegújulása révén hozza létre a korpát. A korpásodás tipikus tünetei a viszketés és a szemmel látható hámlás. Általánosan a korpásodás két fajtáját különböztethetjük meg: a zsíros és a száraz korpásodást. 

Az új Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni samponok és az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás az aktív hatóanyagok különleges összetételének köszönhetően segít megszüntetni a korpásodást. A samponok színezőanyag- és parabenmentes termékek, az intenzív pakolás pedig még illatanyagmentes is.

A licochalcone A aktív hatóanyag az Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolásban csökkenti a korpa kialakulását okozó mikrogyulladásokat.
A DermoCapillaire Korpásodás elleni samponok és az intenzív pakolásban használat aktív összetevők a polidocanol, az octopirox és a climbazol. A polidocanol megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a feszülő érzetet, a viszketést.   Az octopirox és a climbazol aktív hatóanyagok kombinációja pedig csökkenti a Malassezia élesztőgombák számát.

Száraz/viszkető fejbőrre: Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampon
Különböző külső és belső tényezők a fejbőr dehidratációjához vezethetnek és gyengítik annak természetes védelmi funkcióját. Ahogy a nedvességtartalom csökken, a fejbőr feszülni kezd és viszket. Az új Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampon az aktív hatóanyagok speciális kombinációjának segítségével enyhíti a fejbőr szárazságát és a viszketést. Illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes termék.
Az Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea samponban található aktív hatóanyag, a polidocanol, megnyugtatja a fejbőrt és enyhíti a feszülő érzetet és a viszketést. Az urea hosszan tartóan javítja a fejbőr nedvességtartalmát.                                 

Hiperérzékeny fejbőrre: Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampon 
A fejbőr túlzott érzékenységét számos külső és belső tényező okozhatja, mint például bizonyos betegségek, gyógyszeres kezelések, és akár az allergia is. A fejbőr hiperérzékennyé válása túlzott reakció, intolerancia, vagy nagyfokú irritáció, legáltalánosabb tünetei pedig a feszülő, égető, viszkető érzés, és a bőrpír.
Az új Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampon különösen enyhe felületaktív hatóanyagokat tartalmaz. Az aktív bisabolol (kamilla kivonat) megnyugtatja a fejbőrt.   Alkáli szappanmentes összetétele révén segít megelőzni a bőrirritációt és a bőr kiszáradását. Illatanyag-, színezőanyag- és parabénmentes. Szilikonmentes.

Érzékeny fejbőrre: Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampon  
A számos irritáló tényezőnek, káros környezeti hatásnak, vagy agresszív felületaktív hatóanyagokat tartalmazó samponoknak kitett érzékeny fejbőr napi ápolására az Eucerin® a DermoCapillaire pH5 Kímélő sampont ajánlja. Ez a termék gyengéden tisztítja a fejbőrt, mely által megelőzhető a bőrirritáció. A sampon használata segít visszaállítani a fejbőr természetes védelmi funkcióját. Az 5-ös pH értékű citrát-puffer hatóanyag komplex formulája stabilizálja a bőr pH értékét és védi annak savköpenyét. Színezőanyag- és parabénmentes.


Termékek:

Korpa ellen

Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni intenzív pakolás
100 ml,  3.545 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)
Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon zsíros korpára
250 ml,  3.160 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)
Eucerin® DermoCapillaire Korpásodás elleni sampon száraz korpára
250 ml,  3.160 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)

Száraz/viszkető fejbőrre

Eucerin® DermoCapillaire 5% Urea sampon 
250 ml,  3.160 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)

Hiperérzékeny fejbőrre

Eucerin® DermoCapillaire Extra kímélő sampon
250 ml,  2.985 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)

Érzékeny fejbőrre

Eucerin® DermoCapillaire pH5 Kímélő sampon
250 ml,  2.755 Ft (ajánlott  fogyasztói ár)




Az Eucerin® termékeket keresd a partnerpatikákban!
További hasznos információk a www.eucerin.hu oldalon találhatók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése