2012. augusztus 16., csütörtök

Szépség katasztrófák: Deleted

Csörög a vekker, kitámolyogsz a fürdőszobába, de nem is kell a tus alá állnod: amit látsz a tükörben az felér egy hideg zuhannyal!



1.Ronda pattanás - El a kezekkel!

Az egyik legszörnyűbb dolog, ami éjszaka történhet veled. Ami fontos: álld meg, hogy nekiess! Ezt tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak, de egyet érsz el vele: még láthatóbb lesz az egész. A közelharc helyett kenj rá teafaolajat, majd ha megszáradt, az ujjad végével tegyél rá finoman korrektort, majd alapozót.


2.Feldagadt szemek - Anyám, borogass!

Talán nem volt elég a két óra alvás a tegnapi buli és a ma reggeli suli között? Először is: elő a hűtőből a szemmaszkodat, vagy, ha nincs, a kígyóuborkát, és 2-2 karikát tegyél a  (becsukott) szemedre. Ha se maszk, se ubi, akkor hideg vizes borogatás is megteszi. Relaxálj 5-10 percet: a borogatástól lejjebb fog menni a duzzanat.






3. Herpesz - Jegeld a témát!

Még nem akkora és nem olyan piros, mint az akváriumban az aranyhalad szeme, de már érzed, hogy alakul, és rettegsz, hogy hamarabb nő meg, mint ahogy megírnád a matek házidat. Tegyél rá hideg borogatást, de ha már nagyobb a baj, akkor szárító pasztákat vagy fertőtlenítő hatású ecsetelőket használata és C - vitamin javasolt.

4. Foltos arcbőr - Mosd le/össze!

A kipirosodott arcbőrre kenj nyugtató hidratálót, és tegyél rá porpúdert. Ha az önbarnítótól sikerül gepárdmintásra  lebarnulnod, akkor radírozd le az arcodat, esetleg mosd át citromos vízzel. A világosabb foltokat korrektorral próbáld felhozni a sötétebb tónusok mellé, majd az egész arcodat fedd le kőpúderrel.

5. Elaludt haj - Formázd újra!

Nem úgy tervezted, hogy szalmabábúra hajazó frizkóval mész ma ki, de az éjjel elaludt hajadat már nincs idő megmosni. Mit tehetsz? Vagy összefogod a hajadat, és lecsatolod a rakoncátlan tincseket, vagy az utóbbiakat bevizezed, és kefe segítségével formára szárítod. Ha van hajvasalód, az is sokat segíthet!



3 megjegyzés:

  1. a bevezetéssel egyetértek :)
    néha nehéz megállni h ne essek azonnal a hivatlan látogatóknak :/ :)

    VálaszTörlés