2012. október 12., péntek

Nivea 5in 1 BB krém



5 AZ 1-BEN KRÉM AZONNALI HATÁSSAL

NIVEA BB Krém – ötfunkciós szépítő hidratálás, hogy a bőr azonnal gyönyörűnek látsszon

A NIVEA BB krém ideálisan kombinálja a gondoskodó, ápoló, szépítő és bőrjavító tulajdonságokat. Minden bőrtípust hidratál, véd, illetve kisimítja és elfedi az apró bőrhibákat a nem teljesen tökéletes területeken is.

5 az 1-ben multifunkciós krém:

- Egyenletessé teszi a bőr tónusát és elhalványítja a pórusokat
- Elfedi a bőrhibákat: a pattanásokat, a bőrpírt és a finom ráncokat
- Üde arcszínt kölcsönöz, erősíti a bőr természetes tónusát
- Könnyű és gyorsan felszívódó hidratálást tesz lehetővé
- 10-es fényvédő faktorral véd a korai öregedés ellen

NIVEA BB Krém


Az 5 az 1-ben Bőrszépítő Hidratáló Arckrém egyenletessé teszi a bőr tónusát, hidratál és 10-es fényvédőfaktorral védi a bőrt. Formulája Hydra IQ-val, shea vajjal és B5 provitaminnal hidratálja a bőrt, és serkenti annak regenerálódását. Az ásványi anyagok és a színpigmentek kombinációja gyönyörű arcszínt varázsol, ezáltal a bőr azonnal gyönyörűnek látszik.

Két színárnyalatban kapható: világos, illetve normál, sötétebb tónusú színárnyalatban.

50 ml Ajánlott fogyasztói ár: 2299 Ft

Kapható novembertől a drogériákban, hyper- illetve szupermarket üzletekben.

A BB krém története

Az eredeti BB krém formulát 1967-ben Christine Schrammek, egy német kozmetikus találta fel. Kezdetben a terméket egy gazdag, regeneráló bőrápolónak tekintették, amelyet kozmetikai kezelések után használtak. Koreai ápolónők magukkal vitték a krémet Koreába, ahol alkalmazása során felfedezték, hogy a BB krém pozitív hatással van az arcon lévő bőrhibákra. Ezt követően a BB krémet továbbfejlesztették, és tökéletesített hatásával hatalmas szenzációvá vált, mivel képes volt egyenletes
arcszínt és tónust varázsolni. Végül is a fejlesztés bejárta az egész világot és visszaért Németországba, a termék szülőhazájába.

Hydra IQ

Az innovatív Hydra IQ formula nem más, mint egy, a kék-zöld algák által is termelt glüko-glicerol, amely a bőrben a nedvesség-egyensúly eloszlását segítheti. A világelső NIVEA Hydra IQ technológia rendszeres használata elősegíti a bőr nedvesség-egyensúlyának hatékonyabb eloszlását, így biztosítva intenzív hidratálást a bőrnek, akár bőr mélyebb rétegeiben is.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése