2012. október 3., szerda

essence trendkiadás “cute as hell”


Átkozottul pimasz és trendi – ezt kínálja neked az essence tavaszi, új trendkiadása, a „cute as hell”. használd a legtrendibb, legnépszerűbb pasztellszíneket idén tavasszal! Vidám színek, amelyeket még inkább kiemelhetsz, ha szürkével, vagy feketével kombinálod – a szokatlan kontrasztok az igazán menők idén. Ősszel bármilyen színt párosíthatsz, amit csak szeretnél. Szín kavalkád a szemeden, az ajkadon, a körmeiden és az arcodon is – hangsúlyozd kedvenc árnyalataidat szürkével vagy feketével, így lehetsz igazán divatos. Minden lehetséges, ami képes jó kedvre deríteni! Válaszd akár a rózsaszín-sárga vagy a viola-narancspárosítást, mindenképpen használj sötét színt is, így leszel igazán vagány – ezzel a kontraszttal te leszel az ősz fantasztikus divatördöge!
 

essence cute as hell szemhéjpúder

Kötelező darab: megszámlálhatatlan, ördögi sminket készíthetsz magadnak ezekkel, az új szemhéjpúderekkel. Csinos, rózsaszín baba vagy vagány rock sztár? Mindegy milyen a hangulatod, biztosan megtalálod a számodra megfelelő színárnyalatokat. Ne feledd: egy sosem elég belőle!
4 árnyalatban kapható: 01 naughty but nice, 02 bad girl, 03 not just cute és 04 date me!
ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft





essence cute as hell kétvégű szemceruza

Egy ceruza – két csodás szín szemeid hangsúlyozására! Fáradtnak tűnő szemeidet pillanatok alatt felfrissítheted vele, illetve ki is hangsúlyozhatod őket. Két, természetes pasztell árnyalat: enyhe lila, és halvány rózsaszín, amelyek garantálják a vonzó tekintetet.
egy színkombinációban kapható: 01 not just cute
ajánlott fogyasztói ár: 399 Ft




essence cute as hell szájfény

Pokoli csillogás: ezt biztosítják számodra legújabb trendkiadásunk szájfényei, amelyek a tavasz legdivatosabb színeiben pompáznak. Gyengéd formulája enyhén dúsít is, amelynek köszönhetően ajkaid ellenállhatatlanul csókolnivalók lesznek. Ki tudna ellenállni egy ilyen csábításnak?
3 árnyalatban kapható: 01 bad girl, 02 not just cute és 03 date me!
ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft



essence cute as hell pirosító

Elengedhetetlen sminkkellék. A feltűnő, rózsaszín árnyalatnak köszönhetően arcod üde és pajkos lesz – csak győzd fogadni az elismerő bókokat!
Egy árnyalatban kapható: 01 wawawawoo
ajánlott fogyasztói ár: 649 Ft





 essence cute as hell körömlakk

Ördögi, trendi színű körmök. Négy, gyönyörű pasztell árnyalat, amely az ősz hangulatát idézi. Pimasz, játékos és hétköznapi színek – garantáltan jobb kedvedre derülsz, bármelyiket is válaszd!
4 tavaszi színben kapható: 01 naughty but nice, 02 bad girl, 03 not just cute és 04 date me!
ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft



essence cute as hell testnyomda

A praktikus, toll alakú nyomdával pillanatok alatt csillag motívummal díszítheted arcod, tested vagy akár a lábfejed is, így téve még izgalmasabbá megjelenésed! Használd a szemed sarkába, hogy még jobban kiemelje tekinteted, vagy a karodon, mintha tetoválásod lenne.  A nyomda egy színben kapható: 01 stamp it!
ajánlott fogyasztói ár: 549 Ft
 

essence cute as hell mobilékszer tükör

Most tényleg pokolian gyönyörű lehetsz – bárhol is járj! Vess egy gyors pillantást sminkedre napközben, vagy randi előtt, ezzel a mini tükörrel nagyon egyszerű dolgod lesz. a praktikus akasztónak köszönhetően a mobiltelefonodra is könnyen rögzítheted, így biztosan mindig megtalálod, ha szükséged lenne rá!
ajánlott fogyasztói ár: 349 Ft





Az essence “cute as hell” trendkiadás 2012. októbertől található meg a dm üzletekben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése