2012. október 26., péntek

Szépülj a Holddal! 2.rész



Fogyó Hold
Az anyagcseréd csúcsteljesítményen pörög, fitt vagy, teli vagy energiával. Ezt a holdfázist leginkább arra tudod felhasználni, hogy megszabadulj az aprócska szépséghibáktól - szőrök, bőrkeményedések, vagy narancsbőr.


1. Mozgás

Ha a Hold fogyni kezd, a test szinte szétdurran az energiától! Ezt érdemes kihasználni: mozgasd meg a tested! Mit szólnál a kickboxhoz vagy dance - aerobikhoz? Á, igen, nem kell félned, ha a mérlegre állsz, ha ugyanis Hold úrnő fogyni kezd, rólunk is gyorsabban olvadnak a kilók.







2. Simaság, fájdalom nélkül

Szőrtelenítés fogyó Holdnál? Gyerekjáték. Miért? Mert ebben az időszakban magasabb a fájdalomküszöbünk, jobban bírjuk a fájdalmat. Mindegy, hogy gyantával vagy epiláló géppel húzod ki a szőrt a lábadból, kevésbé fáj - és  sokkal lassabban fog újra kinőni.

3.Ápolt lábak

Télen zokniba és csizmába dugjuk a lábunkat. A következmény: a láb nem kap elég  levegőt, kiszárad, a sarok töredezni kezd, vastagabb lesz az elszarusodott, kemény rész. Mit szólnál egy pedikűrhöz? Így tovább marad puha a lábad:





  •  lábfürdő
  •  dörzsöld le a megvastagodott bőrrészt habkővel vagy speciális reszelővel
  •  masszírozz a bőrbe bőrpuhító krémet




4.Szemöldökformázás

A Hold mottója, a fájdalommentes szőrhúzás a szemöldökre is érvényes. Így készíts profi szemöldököt: rajzold meg a kívánt formát vastagon. Azokat a szőrszálakat húzd ki, amelyek nincsenek befestve. De nem szabad beleesni a minimál szemöldök őrületbe.




5. A körmöd hegyéig...

Ápolt lesz a kezed, ha szépen formára igazítod a körmeidet is. Ha fogyó Holdnál reszeled le a körmöd, tovább megőrzi a formáját, és erősebben fog nőni. Támogathatod a körmöd és a hajad erősítését, ha rendszeresen eszel kovaföld - tablettát.






6. Narancsbőr - Fúj!

Senki nem akar cellulitist. Szorongasd meg a tiédet azzal, hogy mindennap csipkedő masszázzsal átgyúrod a combodat. Ezzel erősítheted a kötőszöveteket. de nem ártanak az anti - cellulitis krémek.




7. Semmi probléma..

A zsírpárnákat azzal is eltüntetheted magadról, ha fél grépfrút levét összekevered 2ek. holt-tengeri sóval, majd ezzel a keverékkel bedörzsölöd az érintett részeket. Folpakkal tekered be, rá egy előmelegített törülközőt tegyél rá, és hagyd 1 órán át hatni.


8. Vágott haj

Azoknak, akiknek rövid a haja, vagy frufruja van, érdemes fogyó Holdnál fodrászhoz menni, mert ha ilyenkor vágják, a haj dúsabban és vastagabban nő! Kicsit lassabban is, ami kellemes mellékhatás, ha a fodrászon szeretnél spórolni egy kis zsebpénzt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése