2018. augusztus 17., péntek

10 Beauty baki


Amit egyáltalán nem csípnek a pasik. Mesés loknik, szexi dús pillák és bababőr az álmod? Vajon a srácok mitől indulnak be?


1. Maxi csillogás, mini ragadás

Egy finom csillogó ajak ultraszexi, de nem mindegy, hogy milyen szájfényt használsz. Vannak lágy, hidratálók, és vannak olyanok, amik annyira ragadósak, hogy akár az eltört üvegszilánkokat is képesek összetapasztani. Egy ragadós csókra viszont melyik pasi vágyik?

Extra tipp: A ceruza vagy rúzs formájú színezett ajakbalzsamok selymes fényt, finom szint és abszolút hidratálást biztosítanak. 

2. Alapozz, de csak módjával!

Ha a BB krémedet több rétegben viszed fel, vagy az alapozód túl krémes, tuti hogy a gallérodon (és persze az övén) fog landolni, nem beszélve arról, ha még a korretort és a púdert sem sajnálod a pofidra. Ha problémás a bőröd, akkor sem kell "vakolat", elég a pattikra egy kis korrektor és egy könnyű, áttetsző fedésű alapozó.

Extra tipp: Vannak olyan olajmentes alapozók, amik nem hagynak nyomot a ruhán, ezekkel jársz a legjobban.

3. Óvatos a parfümfelhő

A kedvenc illatodat mindenhová magaddal viszed, és még napközben is többször magadra fújod? A pasik szerint viszont a jóból is megárt a sok. A bőröd illata ugyanis sokkal izgalmasabb számunkra, mint a legfinomabb parfümödé. A szexi adag? Három pumpálásnyi! Hidd el, ha te nem is érzed, mert a nózid már eltelt vele, a teremtés koronái imádni fogják.

Extra tipp: Ha a jól bevált illatodból testápolót is lehet kapni, érdemes beruháznod rá, mert még tartósabb lesz a parfümöd, és kevesebb is kell belőle.

4. Csomósmentes pillaparádé

Kim Kardashian mesésen dús pilláira vágysz? Akkor olyan spirált válassz, amiben a festék nem túl sűrű, és nem is túl száraz, különben póklábas lesz a végeredmény. A kefe sörtéi sem mellékesek, ha szilikonból készült, szépen szétválasztja a szálakat. 

Extra tipp: 2-3 tincses műpilla a külső sarokba csábos, szexi tekintetet varázsol, és a szemedet is nagyítja.
5. Nude rúzsok előnyben 

Nincs az a pasi aki azt szeretné, hogy ráragadjon a málnapiros vagy élénkpink rúzsod. Azokat inkább a barátnős bulikon vesd be, a randin jobban teszed, ha a nude árnyalatokra szavazol. Egy üde barackos variációtól friss és sugárzó leszel. 

Extra tipp: Nude kontúrceruzával színezd be először az ajkaidat, és a rúzst csak vékonyan, ecsettel vidd fel, így még jobban bebiztosítod, hogy a rúzs a te szádon maradjon.

6. Selymes lábikók

Ahhoz, hogy a lábaid taroljanak, egy szőrszálat se tévessz szem elől. A legjobb, ha este borotválod, mert alvás közben kissé megdagadnak a lábak, így ha reggel szőrtelenítesz, könnyen "elbujhat" pár szálacska.

Extra Tipp: Minimum havonta cserld le a pengét, így könnyebben elkerülheted a kipattogzást és a benőtt szőrszálakat.


7. Manikűr classic

A fekete, fluoreszkáló és glitteres lakkok nem túl csábítóak, legalábbis a férfiak szerint. De a speciális, bársonyos vagy matt hatású fedőlakkokat is jobb máskorra hagynod, akárcsak a metálfényű színeket. Viszont a klasszikus, időtlen pirosakkal és bordókkal, a semleges pasztelekkel és a franciamanikűrrel te vagy a nyerő.

Extra tipp: A magasfényű csillogás még szexibbé varázsolja a körmöcskéidet, úgyhogy a fedőfényt sose feledd!

8. Pótolhatatlan saját tincsek

Ha szép hosszú frizkó az álmod, inkább növeszd meg, a pasik ugyanis em rajongnak a póttincsekért - legalábbis ha kikandikál a varrás a fürtök alól. De a tollas díszeket, csillogó fejpántokat is inkább a randin kívüli alkalmakra tartogasd, mert át egyszerűség a sérónál is jobban bejön a srácoknak, mint a díszes pótlékok.

Extra tipp:

1-2 vékony fonott tinccsel is izgalmasabbá teheted a séródat. Egy kis hajfénnyel az igazi!

9. Bársonyos tapintás tetőtől talpig

Nincs is lelombozóbb, mint egy kiszáradt lábikó vagy könyök. Ahhoz, hogy télen is jól hidratált, selymes legyen a bőröd, testápolónak válassz száraz olajokat. Gazdagon tápláló összetevőik még egy kis csillogást is adnak a bőrödnek, amitől odavannak a hímneműek.

Extra tipp: Hetente kétszer tusoláskor vess be egy testradírt is, segít megszabadulni az érdes tapintástól.

10. Füstös szabályozás

Amikor füstös szemeket festesz magadnak, gyakran előfordul, hogy túl buzgón pakolod egymásra a sötét színeket. A végeredmény, pedig nem igazán a pasik álma. De nem kell lemondanod a füstös sminkről, csak vegyél vissza kicsit. Fekete ceruzával színezd be a szemhéjadat és körbe a pillák tövét, majd ecsettel jól dolgozd el. Szemhéjpúder már nem is kell, csak spirál, és kész!

Extra tipp: Füstös sminkhez mindig használj pirosítót, így kevésbé lesz drámai az összhatás.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése