2015. október 3., szombat

Keress plusz pénzt Velem!



Szeretnéd véleményeddel meghatározni a jövő trendjeit, és még készpénzt is kapni érte?



Közvélemény-kutatás

 Részvevőjeként szeretné véleményeddel meghatározni az aktuális trendeket és a jövő termékeit, szívesen vennél részt közvélemény-kutatásokon és keresnél pénzt Interneten keresztül.


Nem csak a véleményed kifizetődő és lényeges! Itt bónuszpontokat kapsz, mely készpénzre váltható:



Regisztráció a kutatás résztvevőjeként150 pont


Barát meghívása a kérdőív kitöltésére100 pont
Szeretném felhívni figyelmed arra, hogy csak miután az általad meghívott személy az első kérdőívét kitöltötte, utána tudjuk pontjait jóváírni.
Tehát ha naponta 3 embert meghívsz az 300 pont ami 7 nap alatt 2100 pont azaz 21 Euro ami azért nem semmi főleg, hogy egy hónap 30-31 napból áll.

Személyes adatok frissítése (évente 1-szer): 50 pont
Kérjük, vegye figyelembe, hogy csak akkor kap pontokat a személyes adatai frissítésére, amikor e-mailen keresztül felkérünk hozzá.

Felméréseken történő részvételenként további bónuszpontokat kaphat, melyek értékéről mindig a kérdőív előtt tájékozódhat.





Részvétel az online-felmérésen20-250 pont
Átszámítás: 1 Euró = 100 Cent = 100 bónuszpont

A bónuszpontokat a tevékenység befejezése után azonnal jóváírjuk. A pontjai kifizetését bármikor kérvényezheti cseretőzsdénken ill. igénybe veheti együttműködő partnereink szolgáltatásait, vagy azok áruira cserélheti. A bónuszpontok beváltása legalább 200 bónuszpont elérése után vehető igénybe.


Katt:








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése