2018. szeptember 7., péntek

Ezt most kimaszkoljuk

Az arcmaszkok fénykorukat élik, nem csoda hiszen pár perc alatt csodákra képesek.

Tisztább bőr:

Párocska a pórusokra

1.Álomduó a tiszta bőrért: a Rival de Loop Clear-Up Strips pórustisztító tapasz.
2. Az arcodra, pedig vidd fel a GlamGlow Super Clearing Mud Mask Mélytisztítót arcmaszkot. 15 perc után öblítsd le.


Szárazság ellen:

Egy kis vitaminbomba

1. A garden Love Mask Uborkás lapmaszk nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, és gondoskodik a bőr hidratáltságáról. Egy 10 perces kúra is elegendő ahhoz, hogy a fakó bőr ismét csodásan ragyogjon. 

Zsíros bőrre:

Faggyúgyilkos

A L'occitane Pivoine Pure Intensive Purifying mask Tisztító arcmaszk ellen a zsíros bőrnek esélye sincs. A legjobb, ha sminkszivaccsal viszed fel, néhány perc után mosd le.

Azonnali ragyogás

Frissít a The Body Shop Amazonian Acai Energizáló arcmaszk C- vitaminban gazdag brazil acaibogyó tartalma eltünteti a fáradtság és a stressz nyomait. Tökéletes a hosszú napokra, rövid éjszakákra. masszíroozd a bőrbe, és hagyd hatni.



Dekoltázs Push-Up

Ránc - Illemtan

A mellkasig terjedő területet "nagy arcnak" is nevezik - ápolásáról mégis gyakran megfeledkezünk. A Hej Organic Face & Décolletté Ghassoul Mask. Maszkkal könnyen megoldható: vidd fel a dekoltázsra, hagyd, hogy táplálja a bőrt, amely már 10 perc múlva feszesebb lesz tőle.

Tisztít és revitalizál

Sima ügy

A tisztább, energiadúsabb bőrért: Egyszerűen vidd fel az Avon Planet Spa Revitalising Retreat Peel - Off Face mask Lehúzható maszkot, majd 10 perc múlva távolítsd el a káros szennyeződésekkel és a száraz hámsejtekkel együtt.

Fáradtság ellen

Csúcshatás:

Ha fáradt arcod akarod felfrissíteni, akkor segítségedre lesz a Garnier Moisture+ Aqua Bomb fátyolmaszk, amely olyan nagy mennyíségű hidratálószérummal van átitatva, hogy 15 perc múlva újra ragyogni fog a bőröd.


Érzékeny igénybe vett bőrre:

Home-Spa

Itt az ideje egy kis lazításnak. A Balea Vital Tuchmaske Szövetmaszk hialuron savval és argánolajjal egyensúlyban hozza a megviselt bőrt. 15 perc elteltével távolítsd el a maszkot és gyengéden masszírozd el a maszkot és gyengéden masszírozd bőrödbe a maradék szérumot.

DIY

Rugalmasít feszesít

Emelem Poharam

Egy ital a bőrünkre: keverj össze 1/2 csésze zabpelyhet, 1/2 csésze vízet, 1/2 csésze tejet és 1 tk mézet. Kissé melegítsd fel, így fogja a legjobban hidratálni a bőrt. Vidd fel a masszát, majd 5 perc után langyos vízzel alaposan mosd le.





Ti mit használtok? Mit próbáltatok ki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése