2012. június 25., hétfő

Újdonságok a Max Factornál

A Max Factor küldte és gondoltam megosztom Veletek is.

Eye Brightening Tonal Balck szempillaspirál 
    Keltsd életre természetes szemszínedet!
A csillámló színek játéka és a sminkmesterek tudása ötvöződik a Max Factor új innovációjában, az Eye Brightening Tonal Black dúsító szempillaspirálban. A fekete szempillaspirál olyan fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, mely kiemeli a szem természetes színét miközben a szempillákat dúsabbá, varázsolja.
A fekete szempillafesték a Masterpiece szempillaspirálból már jól ismert szabadalmazott iFX kefével körülöleli a pillákat, melyek nem tapadnak össze, mégis csodálatosan dúsak lesznek. A festékben lévő mikrorészecskék a fényvisszaverő tulajdonságuknak köszönhetően, akár egy tükör, összegyűjtik a fényt, melyet a csillogó mikrogyöngyök a szemszínnel harmonizáló színűre alakítanak, így hangsúlyozva viselőjének természetes szemszínét.  

Pat McGrath a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatójának véleménye az új termékről: „Egyszerűen imádom a legújabb szempillaspirálunkat, mely igéző tekintetet varázsol: élénkíti a szemet, miközben dúsabbá teszi a pillákat. A varázslat az összetételében rejlik, a fényvisszaverő részecskék gyakorlatilag úgy működnek, mint egy káprázatosan ragyogó tükör, vagy a legfényesebb gyémánt.”

Hangsúlyozd természetes szemszínedet a hozzá passzoló árnyalattal, vagy akár játszhatsz is a különböző színekkel! Légy merész és ébreszd fel a Benned szunnyadó varázslatot.
Az Eye Brightening Tonal Black dúsító szempillaspirál 4 árnyalatban kapható, a 4 leggyakoribb szemszínhez. Minden termék alapja fekete szempillafesték, a bennük lévő mikrogyöngyök színe eltérő. Árnyalatok: Black Pearl, Black Gold, Black Sapphire, Black Ruby

Kapható 2012 júliusától a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben. Ajánlott fogyasztói ár: 2999 HUF.


MEGÁLLÍTHATATLAN VAGYOK!


False Lash Effect 24Hszempillaspirál




Akár 24 órán át tartó dús hatás!

Megérkezett a díjnyertes Max Factor False Lash Effect szempillaspirál legfiatalabb testvére, a False Lash Effect 24H, mely képes akár 24 órán keresztül gyönyörű, dús szempillákat varázsolni, anélkül hogy elkenődne, vagy leperegne. A titok a speciális formulában rejlik, mely „becsomagol” minden egyes szempillát a tövektől egészen a végekig. A False Lash Effect szempillaspirálból jól ismert kefe segítségével a szempillafesték könnyedén felvihető a pillákra, és a speciális összetevőknek köszönhetően 24 órán keresztül dörzsölés – és vízálló marad, egyszerűen káprázatosan dús szempillákat varázsol.

Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója az új szempillaspirálról:

„Nagy rajongója vagyok a False Lash Effect szempillaspirál- családnak, melyek a divatbemutatók backstage-einek nélkülözhetetlen szereplői. Nagyon felkeltette az érdeklődésemet a család legújabb tagja, mely akár 24 órán át tartó eredményt ígér. A gyönyörű szempillák az egész megjelenésünket meghatározzák, kiemelik, hangsúlyozzák a szemet, ezért nagyon fontos, hogy a festék tartós legyen. Ez most már egyszerűen elérhető az új False Lash Effect 24H szempillaspirállal.”

Kapható a Max Factor állvánnyal rendelkező drogériákban és hipermarketekben
2012 áprilisától. Ajánlott fogyasztói ára: 4399 HUF

Flipstick kétvégű ajakrúzs

Max Factor innovációja a Flipstick kétvégű ajakrúzs, melynek színeit szabadon párosíthatod, keverheted, hogy elérd a stílusodat leginkább kifejező ajakszínt.

A Max Factor új innovációja, a két egymással harmonizáló, illetve egymást kiegészítő színből álló Flipstick megnyitja előtted az ajakfestés határait. Keverd, párosítsd és varázsolj Magadnak egyedülálló ajkakat ezzel az innovatív ajakrúzzsal. Az egyik vége egy krémes, hangsúlyosabb színű ajakrúzs, melyet kiegészít egy finomabb árnyalat, amellyel megbolondítva az alapszínt, gyöngyház-ragyogású ajkakkal dobhatod fel külsődet.

A Flipstick kétvégű ajakrúzs árnyalatait Pat McGrath a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója válogatta össze, mindegyik szín viselhető önmagában, egymáson, vagy egymással keverve, a lényeg, hogy csak a bátorságodra van szükség, hogy ajkaidnak szokatlan, mégis elbűvölő megjelenést kölcsönözz.

Kapható a Max Factor állvánnyal rendelkező drogériákban 2012 júniusától.
Ajánlott fogyasztói ára: 3199 HUF

Glossfinity körömlakk

Hangsúlyozd saját stílusodat az új Max Factor Glossfinity körömlakkokkal!



Bemutatkozik az új Max Factor Glossfinity körömlakk – egy igazán csajos, csillogó, tartós körömlakk kollekció, mellyel hetente más stílust varázsolhatsz Magadnak.

A káprázatos, hosszantartó, fényes körmök a szépség fontos összetevői, bármilyen legyen is a stílusunk, tökéletes megjelenést biztosítanak.  A Max Factor Glossfinity körömlakkokkal - a szabadalmazott összetételének köszönhetően - szalonszépségű körmöket készíthetünk, melyek amellett, hogy magas fényt kölcsönöznek, ápolják is a körmöket. Az ellenálló formula segíti a rétegek tapadását, ezáltal a körömlakk a töredezésnek, repedezésnek is ellenáll.

Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója így nyilatkozott az új palettáról:
„Ami engem illet, imádom a piros körmöket: gazdag, érzéki és kifejezi a varázslatos szépséget. Az ikonikus stílus tökéletes megtestesítője a Glossfinity Red Passion árnyalata.  A varázslatos stílus belülről jön, és az éppen aktuális hangulatodat fejezi ki. Az alteregóm minden bizonnyal valami mélyebb, valami titokzatosabb színt választott volna, mint például a Cobalt Blue árnyalat.”

A Max Factor Glossfinity 26 elbűvölő árnyalatának mindegyike ragyogó fényt kölcsönöz körmeidnek akár 7 napon keresztül.  

Kapható a Max Factor állvánnyal rendelkező drogériákban és hipermarketekben 2012 májusától.

Ajánlott fogyasztói ára: 2099 HUF


Max Effect mini körömlakk 





Dobd fel a külsődet a Max Colour Effect mini körömlakkok legújabb, a 2012-es kifutók ihlette árnyalataival!



Megérkezett a Max Factor Max Colour Effect mini körömlakk 20 legújabb árnyalata, melyeket a 2012-es tavaszi-nyári kifutók színes kavalkádja inspirált. A ragyogó színekből álló paletta a szezon legtrendibb kiegészítője, ezért semmiképpen ne hagyd ki, szerezz be egyet és színezd körmeidet bátran a legvidámabb színekkel. Varázsolj Magadnak akár naponta új külsőt a Max Factor Max Colour Effect körömlakkok legszínesebb árnyalataival. 


Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója az új körömlakkokról:
„A köröm az idei szezon egyik meghatározó „kiegészítője”, melyet az új Max Colour Effect árnyalatokkal a stílusodnak megfelelően színezhetsz nap, mint nap. Én is részt vettem a paletta összeállításában, melyet abszolút a kifutók világa ihletett, az új árnyalatok tökéletesen illenek a 2012-es tavaszi/nyári kollekciókhoz.”



Legyenek stílusosak a körmeid is!
Keverd, használj egyszerre több árnyalatot, alkoss valami igazán egyedit!
Félhold minta, csíkos, pöttyös vagy találj ki valami egészen szokatlant, mely a legjobban kifejezi stílusodat.

Kapható a Max Colour Effect állvánnyal rendelkező dm drogériákban 2012 májusától.
Ajánlott fogyasztói ára: 999 HUF




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése