2012. június 23., szombat

Így juthatsz más gondolatokra

5 jó alkalom, amelyekkel boldogabbá teheted magad- akár csak egy perc is elég lehet rá, de egy hétvége alatt tuti sikerül!

1 perc

Küldj egy sms-t a szerelmednek. Egy imádlak, vagy alig várom, hogy érezzem az illatod ,valósággal végigszikrázik az éteren, és kedvet csinál még több kedveskedésre. De ha lehet teljes szavakat használj, mobilszleng nagyon fárasztó és romantikátlan. Vagy úgy érzed, többre vagy képes? Készíts egy képet egy közös titkos helyetekről, és küldd el neki azt!

1óra

Nézegess utazási katalógusokat. Az álmaidat és távoli terveidet egy kicsit közelebb hozhatod, ha a vágyott helyet bemutató katalógusokat és útikönyveket lapozgatsz, vagy az interneten olyan oldalakat olvasgatsz, ahol azok írnak, akik már eljutottak álmaik helyére.

1nap

Kompromisszummentes kényeztetés. Ma kíméld magad! Először is aludj addig, amíg jólesik. Reggelizz az ágyban. Menj el egy jó fürdőbe. Vagy mit szólnál egy kiadós spához?

1hétvége

Irány a természet! az se baj, ha nem süt hétágra a nap. A lényeg, hogy a bőrödön érezd a szelet és a levegőt, mert így feltöltekezhetsz új benyomásokkal, illatokkal és érzésekkel. A legjobb hegyekbe vagy vízpartra menni. Itt biztos találsz valamit.

+egy jó ötlet

Nézz fel az égre reggel, hogy feltöltődj a fénnyel. Vagy akár éjjel- egy szép holdtölte, a tiszta, csillagos ég mind jó érzéseket ébreszt. Ábrándozz egy jót!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése