2015. szeptember 30., szerda

Max Factor csomag 1 : Massterpiece Transform szempillaspirálMa egy Max Factor csomagot hoztam nektek. 5 részbe fogom bemutatni. Ma a Masterpiece Transform szempillaspirált mutatom be.
Karácsonyra kaptam a páromtól. Jól eltalálta, hogy mire is volt szükségem.


A csomag 6 db terméket tartalmaz és egy nagy méretű neszesszert:


- 1db Vibrant Curve Effect 05 szájfény 
- 1db Creme Puff púder
- 1db Masterpiece Transform szempillaspirál
- 1db Max Colour Effect mini körömlakk
- 2db Skin Luminizer alapozó minta


A Masterpiece csomagolása nagyszerű. Tetszik ez a fekete és arany vonal. Ettől egyszerre olyan modern és klasszikus, kicsit talán olyan 'úriasnak' is mondhatnám. Könnyen felismerhetővé válik a termék ettől a szín kombinációtól. 
A 12ml- s nagy tubus könnyen illeszkedik a kezembe, egyáltalán nem nehezíti a használatot. Jól záródik, így nem fog hamar kiszáradni.


Kitekerve előbukkan a keféje, ami elég érdekes, mert nem a megszokott kefével találkozunk.
A spirál hivatalos oldalán megtudhatjuk, hogy miért ilyen alakú a kefe.

Az oldal szerint ez a 'hatás pálcika'(Impact Wand) és ez felel azért, hogy azonnal sötétebb és drámaibb szempillákat varázsoljon. Ennek megfelelően sorba vannak rendezve a sörték. A vége felé haladva pedig egyre hosszabbak. Kicsit össze tudja tapasztani a pillákat és így vigyázni kell festéskor. 
Elég tartós, nem kenődik el, nem pereg és nem csíp.

Spirál nélkül:


Spirálal:A képeken látszik, hogy ha nincsenek kifestve a pilláim, akkor alig látszanak. Festés utána látszik, hogy szépen kiemelte a pilláimat. Hosszabbnak és ívelitebek lettek. Próbáltam nem összeragasztani őket, mert nekem az nem tetszik. Jó kis spirál, ha elfogy akkor újra venném.Ti próbáltátok már? Hogy tetszett?


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése