2015. szeptember 28., hétfő

Itt az új Max Factor Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj - és szemöldökpúder



BEMUTATJUK: Max Factor Smokey Eye Drama Kit 2in1 szemhéj-és szemöldökpúder

Füstös szemek és tökéletesen formázott szemöldök 4 részes szettben


A füstös szem az egyik legklasszikusabb eleme a vörösszőnyeges sminkeknek. Az új Glamour Expose nevű globális Max Factor kutatás is megerősítette, hogy ez a legnépszerűbb sminktípus, mégis a nők 40%-a fél kipróbálni magán, mert attól tart, hogy elrontja.


A Max Factor mindezt most megkönnyíti az ÚJ Smokey Eye Drama Kit nevű termékével. Felismerve a nők problémáját, miszerint a szemhéjpúder palettákból általában csak egy-két szín van a kedvükre, a Max Factor márka összehívta szakértőit Hollywood-i sminkmesterekkel, hogy együtt alkossák meg az új palettákat, melynek mindegyike 4 különböző, magas pigmentáltságú árnyalatot tartalmaz, számtalan lehetőséget magában rejtve ezzel.

A választék széles, kezdve az olyan földszínekkel, mint a barnák, taupe színek és palaszürkék, egészen a naturális árnyalatokig – minden paletta kifinomult, könnyen építhető színekből áll, ami könnyen felvihető. Az új formulának köszönhetően ezek az égetett szemhéjszínek gyöngyházfény csillogásúak.





Próbáld ki 2015 két füstös szemsminkjének egyikét


Kihívó füstös


A füstös szemek ebben a szezonban egy modern átalakításon estek át, létrehozva ezzel két káprázatos szemsminket. A kifutókon a Max Factor Nemzetközi kreatív igazgatója Pat McGrath  egy olyan technikát alkalmazott, amiben a szemceruzát elmosta egy mélyebb szemhéjszínnel, például a Smokey Eye Drama Kit Lavish Onyx színével, eredményezve ezzel egy merész szépséget, és igazi rock and roll hangulatot.

 “Kezdjük azzal, hogy megrajzoljuk a szem formáját szemceruzával, melyet elsatírozunk az ujjaink segítségével, majd folytassuk szemhéjpúderrel a mélyítést. Ez a típusú füstös szem smink kevesebb, mint 5 perc alatt elkészíthető. Nagyon látványos, ha olyan színeket használunk ehhez, mint a bronz, az ezüst, vagy sápadt arany” – tette hozzá Pat.

Csillogó tekintet



Ezzel szemben a glitterek és csillámok használata egy alternatív fordulatot hoz a klasszikus füstös szem világába. A világos arany szemhéjfesték használata az alsó szempillák tövében megnyitja a tekintetet és világosítja azt. Ez egy újdonság, hogy sötét tónusok nélkül formázzuk a szemet. Ez nappali sminkként is hordható, ami jól megy a fenti szemhéjon használt világos barna fémes szemszínekhez. Pat McGrath hozzáteszi,
 “Amikor fémes színeket, glittereket használunk a szemen, azzal mindig kihangsúlyozzuk azt és mélyítjük. Ha ezeket a belső szemzugban vagy a szemhéj közepén alkalmazzuk, fiatalos csillogást ad a szemeknek. “

Merítsetek ihletet a kifutók világából és tűnjetek ki a sminketekkel ti is.


Keretezd szemedet tökéletesen formázott szemöldökkel

Köztudott sminkes trükk, hogy a jól formázott és kihangsúlyozott szemöldök az egész arcnak keretet ad, enélkül egy füstös smink sem az igazi. “A szemöldök formázásához és kiemeléséhez mindig szemöldökpúdert használunk. Válassz a hajszínednek megfelelő, vagy annál eggyel világosabb árnyalatot.”- mesélte a Max Factor sminkmestere, Szűcs Adri.

A teljes szem átváltozásához a Smokey Eye Drama Kit szemöldökpúdert is tartalmaz: egy világosabb és egy sötét matt színt, mindezt egy palettán belül!



Az új Max Factor Smokey Eye Drama Kit elérhető augusztus végétől 4 verzióban.

Javasolt fogyasztói ára: 3499 Ft


Ti próbáltátok már? Hogy tetszett? 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése