2015. szeptember 27., vasárnap

Itt az új Max Factor False Lash Effect Velvet Volume szempillaspirál

BÁRSONYOS, SÖTÉT, DÚS PILLÁK


A Max Factor bemutatja az ÚJ False Lash Effect Velvet Volume szempillaspirált 



A Max Factor egyedülálló innovációval állt elő a dús, érzéki szempillák eléréséhez. A népszerű False Lash Effect termékcsalád legújabb tagja az ÚJ Velvet Volume szempillaspirál bársonyos fedést biztosít.

A Max Factor márka felismerte, hogy a nők dús pillákat szeretnének, de a dúsító spirálok többsége vastag, rugalmatlan eredményt okoz. A természetes hatás érdekében a Max Factor megalkotta új dúsító keféjének és lepergés mentes formulájának kombinációját, mely természetes méhviaszt is tartalmaz. Segítségével a szempillák bársonyosak, sötétek és dúsak lesznek akár már egy réteg után is. 


Az egyedülálló dúsító kefe

 

A több mint 100 éves szempillaspirál innovációs tapasztalattal a háta mögött, a Max Factor márka érti a spirálkefe fejlesztés fontosságát, hisz abban, hogy ez a folyamatos fejlesztés szükséges ahhoz, hogy a nők elérjék a kívánt hatást. Az új Velvet Volume szempillaspirál a következő állomás ebben a folyamatban, új dúsító keféjével - egyedülálló eszköz, amire a nők már régen vártak.

Az új dúsító kefe lehetővé teszi az egyszerű felvitelt, szakszerűen elosztott hosszú és rövid sörtéi pedig az összes pillát elérik, egészen a tövektől. Ezen kívül a formulája természetes méhviaszt tartalmaz, melytől a pillák érezhetően puhává válnak. Természetes alakjának köszönhetően könnyű vele a dúsítás. 



Az eredmény: bársonyos, csábító pillák.

DÚSÍTÁS: az új dúsító kefe rövid és hosszú sörtékből áll, így minden pillát elér és szétválaszt a tövektől a végekig, miközben bársonyosan dúsítja azokat 

ELVÁLASZTÁS: a speciális sörték szétválasztják, és finoman bevonják a legkisebb pillát is, bársonyos fekete csillogással  

BÁRSONYOS VÉGEREDMÉNY: a lepergés mentes formula és a természetes méhviasz érezhetően puhává varázsolja a szempillákat


  

A csábító tekintet titka

Pat McGrath Candice Swanepoel modellen mutatta be az új Velvet Volume spirál segítségével a szezon legcsábítóbb tekintetét, demonstrálva ezzel, hogy mennyire fontos része ez sminkünknek.

Így készíthetsz te is hasonlót Szűcs Adri a Max Factor sminkmestere tippje alapján: “A csábító tekintet titka a magabiztosság, melyet a füstös, bársonyos, sötét és dús pillák adnak. A trükk a kontrasztban rejlik– a csillogó szemek kiugranak az érzéki pillák és sötét szemhéjak hatására. Ez megnyitja a tekintetet, és pillanatok alatt átvarázsolja azt.”
Az új Max Factor Velvet Volume False Lash Effect szempillaspirál elérhető egy, fekete árnyalatban augusztus végétől.

Javasolt fogyasztói ára: 4599 Ft



Ti próbáltátok már? Hogy tetszett? 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése