2013. március 1., péntek

Manhattan Cover stick korrektor


A problémás bőrömmel már évek óta szenvedek. Többféle korrektort használtam már. Most ezen van a sor. Folyamatosan használom mikor elmegyek itthonról.



Nekem tetszik ez a papiros csomagolás. Mindkét végén ki lehet nyomni belőle a terméket. Ezen található a neve és a tudnivalók a korrektorról. Világos kék csomagolásban van. Stifftes tekerős maga a korrektor.
70 vanilla árnyalatú van meg nekem, pont illik a bőröm színéhez. Ez volt a legvilágosabb árnyalat. Kb mindenből a legvilágosabb árnyalat kell. Ha egy kicsit sötétebb az árnyalat, mint ami kéne  az már nagyon zavar.

Állaga sima stiftes kiszerelésű. Kétfázisú, ahogy a képen is látszik. Középen van egy fehér cucc, amitől jobb lett, mint a régi. Illata kellemes krémes illata van. Felkenés után elillan és nem érezhető.

Amit ígér:

"Még jobb hatóanyagok a pattanások ellen! Antibakteriális. Vízálló."

Az antibakteriális hatása nagyon jól hangzik talán még érezhető is, hogy nem gyaludnak be azok a 'kis rondaságok" amik kijönnek az arcomon. Vízállónak viszont nem vízálló. Pár óra múlva sajnos lekopik és újra láthatóvá válnak a bőrhibák, főleg hogy zsírosodik és kifénylik az arcom, így ez is kopik.




A képen látszik árnyalat. Állaga felkenés közbe krémes, könnyen kenhető. Könnyű vele dolgozni, gyorsan szárad, nekem nem lett foltos tőle az arcom..szóval pont jó.


Eldolgozva már nem látszik semmi. Jól fedd.

Több helyre is használtam. Szépen elfedte a pattikat, sötét karikákat és szemhéjalapként is megállja a helyét.
Tartós maradt vele a szemfesték. Nem olvadt le 12 óra után se. Nem ül meg a redőkbe.
Alapozó felé használom, hogy eltakarjam vele azt, amit az alapozó nem tudott.
Végén az ugyan ilyen fajtájú púderemmel fixálom az egészet.

1399Ft helyett 699Ft volt a Dm-be, mert kiárusítás volt.

Ti próbáltátok már?Mi a véleményetek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése