2013. március 26., kedd

Fitt tavasz

Ezzel tuti, hogy topformába kerülsz. Szépség, mozgás, étkezés vagy lelki masszázs - állítsd össze a 20 menő részből a saját tavaszi fitneszprogramodat!

Szépség

Kezdjük, és haladjunk szépen sorjában! Először is a legjobb szépségtippekkel, amelyektől bársonyos és puha lesz a bőr, és selymes, ápolt a haj...





A tenger java:

Tengeri sós bőrradír a bársonyos bőrért (2 csésze tengeri só, 1 csésze olívaolaj, 2 evőkanál víz). A hozzávalókat keverd krém sűrűségűre és kend a krémet a nedves bőrre. Körkörös mozdulatokkal masszírozd a bőrödbe, majd bő vízzel öblítsd le






Tipp:

A Lush Mask of magnaminty anyagos arcpakolás jól tisztít, eltávolítja az elhalt hámsejteket és leszárítja a pattanásokat. A Waylander szappan arabagyagot, iszapot tartalmaz, akár mindennap használhatod, kifejezetten jó a bőr puhítására. A Seanik sampon tengeri sós és algás összetevői tartást adnak, és erősítik a hajadat, kifejezetten jó zsíros hajra, és minderre kemikáliák nélkül képes ez az exkluzív termék.


Ébresztő csók

Az illatos Csipkerózsika - fürdő nemcsak a petyhüdt bőrt ébreszti fel téli álmából  hanem a vágyat is a szerelemre. Az érzéki - ellazító fürdőhöz tégy 10 csepp rózsaolajat és 1 ek. mézet kevés meleg vízbe  majd csorgasd a fürdővízbe, szórj egy marék rózsaszirmot a kádba!


Dörzsi, dörzsi

Rózsás frissesség egy mozdulattal! Gyorsan megszabadulhatsz az elhalt hámsejtektől, ha egy öblítő nélkül mosott törölközővel 5 percig végigdörzsölöd magad. A legjobb, ha mindezt nyitott ablaknál teszed, ezzel serkented a vérellátást és a vérkeringést.

Egységes barnaság

Sokkal jobb, ha csalsz egy kicsit, mintha sápadt vagy a miniszoknyádban és a haspólódban. A folt és csíkmentes, halvány barnaság (persze leégési foltok nélkül) a legegyszerűbben egy testápolóba kevert barnító  formájában érhető el, mely használat után lassan építi fel a barnaságot. Készen kapható ilyen keverék, saját mixszel ne próbálkozz!

Tipp:





Garnier nyári tündöklés. A Garnier testápló tejek és arcápolók sárgabarackolaj-, illetve kamilla- kivonat tartalma miatt intenzíven hidratált lesz a bőröd, és folyamatosan fejti ki az önbarnító hatását, akár 4 napos használat után is.






A Niveának kétféle arckréme van normál ás világos bőrre, plusz van önbarnító tejük a test többi részére. Elsősorban az arc, nyak és dekoltázs barnítására ajánlottak.


Sport

Persze, hogy mindannyian azt szeretnénk, ha fittek és sportosak lennénk tavasszal  Összeállítottuk a leghatásosabb fitneszötleteket, hogy az edzés örömöt és eredményt hozzon.




Most súlyzózz!

Feszes bicepszért: a kézben tartott súlyzót emeld fel 30x a válladig, majd engedd vissza a tested mellé.Utána vállts kezet. Formás mellekért: mindkét kezedben fogj egy-egy súlyzót, és egyenes karral keresztezd a melled előtt, majd nyújtsd ki oldalra!






Hagyd a buszt!

Mostantól sétálni fogsz! Napi 30 perc kell ahhoz, hogy kondiba tartsd magad. Először tedd le a sarkad, majd gördítsd végig a talapadon, és támaszd meg a lábujjaiddal. Nagyjából 130-145-ös közötti pulzusnál olvadnak leginkább a zsírpárnák.


Ugrálj!

Az ugrókötelezéssel gyorsan formába hozhatod a petyhüdt izmaidat, és erősítheted a kitartásodat is. Először melegíts be 3 perc alatt, majd 10-es váltásokban ugrálj mindkét lábadon, utána egy-egy lábon 80-100.




Nagyszerű popsi - program

A feszes hátsóért: ereszkedj négykézlábra, az alkar a talajon fekszik. Emeld fel az egyik behajlított lábadat a feneked magasságába, és próbálj meg egyenesen tartani a talpadon egy könyvet. Emeld fel a lábadat a könyvvel együtt 10cm-re, majd engedd vissza. Lábanként 10x!

Tipp



Garnier intenzív golyós masszírozó kezelés narancsbőr ellen. A krém lipo-koffein tartalmának köszönhetően meggátolja a szövetekben a zsírelraktározódást, és serkenti a lerakódott zsírtartalék lebontását, a golyós masszírozó fej pedig a nyirokkeringést serkenti, ezáltal megsokszorozza a termék hatékonyságát.




St. Ives Smooth Legs lábápoló krém, amely kifejezetten jót tesz a végtagjaidnak egy nagy kirándulás után, ha jól bemasszírozod, még el is lazítja az izmaidat. A St. Ives Skin Firming pedig az egész testedet kényezteti és feszesíti: a bikiniszezon előtt nem árt, ha rugalmassá teszed a bőröd...

Wellness

Érezd jól magad! Akkor még a fitnesz-programot is könnyedén végig tudod csinálni. A következő tippekkel testileg- lelkileg feltöltődhetsz.

Illatdopping

Pár csepp narancs-, gréfrút- vagy bergamott- olaj a párologtatóba, és máris kivirult a kedved!

Tankolj fel elég napfényt!

...és élvezd a napot korlátok nélkül! Így csináld: keress egy nyugodt helyett, tartsd az arcodat a napfénybe, hunyd be lazán a szemed, és engedd, hogy átjárja a testedet a fény és a meleg!


Hinta-palinta

Hintázás után gyorsan jobb lelkiállapotba jutsz, még akkor is, ha nagyon dühös voltál. Nincs játszótér a közelben? Akkor készíts egyet magadból! Ülj le a földre, húzd fel a lábad, kulcsold át a karjaiddal, és hintázz előre-hátra a fenekeden!





Jó rezgést

A Qigong- golyókkal a kezedben tartod a jó közérzeted kulcsát. Ha játszol velük, stimulálod a kezeden lévő akupunktúrás pontokat, csengő hangja pedig pozítiv hullámokat gerjeszt benned.


Táplálkozás

Hadd ropogjon! Az étlapodra kerüljön minél több saláta és gyümölcs. S hogy mi tesz még jót a testednek, megtalálod ebben a gazdag ételválasztékban.

A piros termések, zöldségek ereje

A paradicsomban, retekben, piros húsú paprikában, paradicsompaprikában és piros pepperoniban lévő energiafeltöltő vitaminok feltüzelik az anyagcserédet, és vele együtt a zsírégetést is. Ezen kívül erősítik az immunrendszert, és még fel is vidítanak.

Csoda turmix

Ezekkel az energiaitalokkal jól átmoshatod magad: 10 dkg málna, 1dl meggylé, 1tk. virágméz. Vagy 1dl sárgarépalé, 5dkg málna, 2tk. acerolaital, 1 ek. citromlé

Nassolj!

Szükség van a jutalmazásra, ha már tavasszal ennyit szorgoskodsz. Legjobban a keserű étcsoki kevés cukorral és sok kakaóval, amely feltölt friss energiával és jókedvvel. Vagy zöldségesnél vegyél többféle aszalt gyümölcsöt, olajos magvakat, és készíts kedvenc csemegéidből mixet, de ne habzsold be az egészet egyszerre  mert az alakod rovására megy.

Jókedv már reggel

Reggelivel jól kezdődik a nap! Boldogságrecept szerotonin nevű boldogsághormonnal és erősítő szénhidrátokkal zabpelyhes müzli banánnal, eperrel, tejjel és mézzel: natúr joghurt ribizlivel és mandulaforgáccsal.

Gyümölcsös támadás...

... és már semmi sem támadhat meg! Napi 3 adag gyümölcs, és nem kell számolnod a zsírpárnákkal és a tavaszi fáradtsággal.
Top5: kivi, gréfruit, mangó, sárgabarack, alma, 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése