2013. március 14., csütörtök

Változz át!

Kezdd az új évet megújult külsővel! A nagy átalakításhoz most egy teljes tréninget mutatok be! Folytasd a 2013-as évet vidámabban és szebben!


1. A változás belülről kezdődik!

Előttünk egy új esztendő, csupa új és izgalmas esemény vár ránk. de tőlünk függ, hogyan alakul majd. Ha igazán változtatni szeretnél az életedben, akkor azt belülről kell kezdeni: gondolkozz pozitívan! Ne mondogasd, hogy hülye vagyok, vagy béna, esetleg szerencsétlen, mert ezek az önmagukat beteljesítő jóslatok. Addig mondod, míg végül valóban azzá válsz, ezért fontos, hogy mindig szépet gondolj és mondj magadról! Ha valamit jól megoldasz, ha kapsz egy jó jegyet, ha segítesz egy idős embernek, akkor mondd ki bátran: ügyes vagy, jó vagy, szerencsés vagy! Ha pedig nem történik semmi jó, akkor is keress indokot arra, hogy ezt elmondhasd magadról! Érdemes, mert a jóslat idővel valóra válik!

2. Ép testben ép lélek!
Ne kezdd görcsösen az évet! Lazíts, hogy az egész éves gondokat könnyedén vehesd majd. Kérd meg a barátnődet vagy az anyukádat, hogy kényeztessen téged egy masszázzsal. Egy relax - masszázs minden benned lévő testi-lelki görcsöt felold. Végy a drogériában vagy herbáriában masszázsolajat vagy mandulaolajat. Tegyél fel lágy zenét, és feküdj le az ágyra hassal, a  bőröd legyen szabadon. Aztán jöhet az olaj, majd a masszírozás legalább 15 percig! Közben gondolj arra, ahogyan felpezsdül az ereidben a vér, éppúgy vidul fel majd erre az évre az életed!




3. Újévi fogadalom
Még nincs késő az újévi fogadalmakhoz, ezért ha elég bátor vagy, akkor elhatározhatod, hogy mostantól legalább egy héten kétszer eljársz majd sportolni. Bármilyen mozgás jót tesz a testednek és a lelkednek egyaránt, mert már biztosan te is tudod: a mozgás során a szervezetünk ún. boldogsághormonokat termel, ezért fontos az életünkben a rendszeres sportolás! A bőröd szebb lesz, az izmaid feszesebbé válnak, kitisztul a fejed és kiegyensúlyozottabbá válsz!

4. Új év, új frizura!

Ha szeretnéd elkápráztatni a környezeted, akkor irány egy fodrász! Válassz egy stílusodhoz illő frizurát vagy festesd be.

5. Felfrissül arcbőr és ragyogó smink!

Gyors segítség az arcbőrnek!

A jó smink alapja az alapos arctisztítás: a tegyél fel egy maszkot, hogy a bőrödet is kényeztesd! Íme néhány tipp, hogyan frissítheted fel magad, ha nincs otthon semmilyen arcpakolás. Nyisd ki a hűtőt, és mixelj magadnak egy hidratáló, frissítő pakolást!

Amire szükséged van: Két evőkanál félzsíros tehéntúró és egy evőkanál méz.

Így csináld: Keverd össze az alapanyagokat, majd kend  fel az arcbőrödre, és hagyd állni 10 percig. Utána langyos vattával mosd le, és élvezd, hogy a bőröd feszesebb és simább!




Karikákra ellen S.O.S!

Holnap suli, és te a legjobb formád szeretnéd hozni? Ám azok a fránya karikák ott éktelenkednek a szemed alatt. Nincs gond: elég, ha a mélyhűtőből előveszel néhány jégkockát! Tedd bele egy vékony textíliába, majd óvatosan húzogasd át párszor a szemed alatt! Nem csak a szemed, a lelked is felfrissül majd a hűvöstől!





Igazítsd meg a szemöldöködet!

Ha kicsit kiszeded a szemöldököd, a tekinteted tisztábbá válik! De vigyázz, ha túl vékonyra szeded, vagy ha belenyúlsz a felső sorba, akkor viccesen átigazíthatod a szemöldököd természetes formáját. Ezért tartsd be az aranyszabályokat: 

1. A szemöldök vonalát mindig csak alulról szedd, sose nyúlj a legfelső sorhoz!
2. Először csak azokat a szálakat szed ki, amelyik nagyon kilógnak a sorból!
3. Ha így még vastagnak találod, akkor soronként vékonyítsd!
4. Szedés után kend be szemöldököd hidratáló krémmel, hogy lenyugtasd a bőrödet.


Piros pillantás?

Ha a fáradtságtól kicsit piros a szemed fehérje, akkor is van megoldás! Vegyél két sminklemosó pamacsot, amelyeket először áztass be hideg vízbe, utána tejben vagy tejszínbe egy kis időre. Aztán tedd a szemedre, és hagyd rajta 5 percig! Lehetőleg erre az időre feküdj le, hogy picit megnyugodhasson a szervezeted.

Pattanás volt- nincs!

Tinikorban természetes, hogy néha előbújik egy-egy pattanás, de persze nem mindegy az önbecsülésünknek, hogy ezt rajtunk kívül más is észre veszi-e vagy sem! A pattanások eltüntetéséhez egy közepes fedő alapozóra és egy korrektorra lesz szükségünk! Vigyázat! A szem alatti karikákra és a pattik eltakarásához más korrektor szükséges.

1. lépés: A pattanásokat kend be korrektorral, amelyet ecsettel dolgozhatsz el a legtermészetesebb hatás érdekében a bőrödön.

2. lépés: Ezután használj púdert, amellyel lefixálhatod a korrektort. Ha sokat nyúlkálsz az arcbőrödhöz a kezeddel, akkor természetes, hogy lekopik.

Csodatevő smink! Fegyver a szem alatti karikák ellen!

A téli vitamin, illetve vashiány miatt előfordulhat, hogy barna karikák jelennek meg a szemünk alatt. Akadnak, akik ilyen típusúak, de nekik sem kel aggódniuk emiatt: sminkkel könnyen eltakarhatóak a szem alatti karikák!

1. lépés: Tegyél a szem alá korrektort. Olyat válassz, amelynek a vége ecsetes, mert azzal egyenletesen és könnyen eldolgozhatod az anyagok.

2. lépés: Ahhoz, hogy a felvitel tartósan a bőrödön maradjon, le kell fixálni púderrel! A porpúder nem képez vastag réteget a bőrödön!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése