2014. január 25., szombat

Astor Big & Beautiful BFly szempillaspirál


Szerencsére én is kaptam egy kis csomagot a Cotytól. Nagyon örültem neki.

A szempillaspirál alakja és megjelenése megegyezik a megszokott Astor Big & Beautiful spirálokkal, viszont a különbség a keféjében és a festék állagában van.



A kefét látva rögtön látszik, hogy miért kapta a pillangó nevet. Különleges formája a pillangók szárnyára hasonlít. Szerencsére rögtön tudtam használni és nem okozott gondot a hullámos kefe. Vigyázni kell vele, ha túl sok festék marad a kefén akkor összeragassza a pillákat.

A festék állaga zselés. Ami azért jobb, mert zselé hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüssszerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat.
A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugottabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés.


Szép nagy és ívelt pillákat tudok magamnak csinálni vele. Nem vízálló spirál, de elég tartós, nem pereg, és nem töri a pillákat sem. Könnyezni szokott a szemem ebbe a hidegbe, hát azt már sajna nem bírta ki és egy kicsit elkenődött, de egy jó vízálló spirállal a tetején szinte Tökéletes.


Simán a pilláim, így néznek ki.



Akció után ilyenek lettek.


Hogy tetszik nektek a végeredmény? Próbáltátok már?

2 megjegyzés:

  1. Barátnőmnek megvolt,volt alkalmam kipróbálni de ezzel a kefével csak a szemhéjamat kentem össze...Nagyon nem jött be:S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis gyakorlással kikerülhető ez a probléma

      Törlés