2013. szeptember 29., vasárnap

A profik trükjei


A sztárok mindig nagyon csinosak - nem csoda, hiszen van sminkesük, fodrászuk, stylistjuk, akik csak és kizárólag velük foglalkoznak! Eláruljuk a titkaikat, hogy ti is ilyen szépek lehessetek.


Így ragaszd fel a műszempillát!

A hosszabb, külső sarkánál kezdve csipesszel vedd ki a tartóból. 
Tégy kevés műszempilla - ragasztót az aljára, és várj néhány másodpercet. 
Fesd ki a saját pilláidat szempillaspirállal, és amikor még nedves, a műszempillát tedd felülről minél közelebb a saját szempillavonaladhoz, majd egy pálcika segítségével óvatosan nyomkodd a szemhéjadra, illetve a szempilláid tövére. Csukott szemmel várd, meg míg megszárad, majd szempillakefével fésüld át.




Hogyan varázsolhatod újjá az arcodat?



Először el kell tüntetni a szürke fátyolt az arcodról, hogy szép és rózsás legyen! A 3in 1 mélytisztító gél kíméletesen, de alaposan távolítja el az elhalt hámsejteket, és megszünteti a bőr zsíros csillogását.






Selymes és finom tapintású lesz a bőr a hidratáló alapozótól, amely extra nedvességgel látja el.






Az álomszép bőr koronájaként tégy egy leheletnyi krémpírt az orcádra. Friss és mégis visszafogott hatást érhetsz el egy barackszínű pírral!





Így készítheted el a trendi sima és fényes frizurát!

Lenyűgözően ragyogó lesz a hajad, ha tincsenként végighúzod egy hajvasalón! A készülék lezárja a haj külső hámrétegét, így azt tökéletesen visszaveri a napfényt. A hajszálak védelme érdekében válassz kerámiabetétes spray-vel. A hőtől óvd speciális ápolószerekkel!




Így lesz sugárzóan szép a pillantásod!



A profi modellek hűtőszekrényben lehűtött zselés maszkot tesznek fáradt szemökre. Tedd fel 5 percre, és lelohad a duzzadt szemhéj!









Az alvástól összeszűkült szemek is "felébrednek", ha rájuk teszel egy leforrázott fekete teás filtert. Hagyd kihűlni, és tedd a lehunyt szemedre!
Végezetül az ujjhegyeddel ütögess ápoló szemkrémet a bőrbe!


Így kápráztass el mindenkit a mosolyoddal!

A ragyogóan fehér fog szexis és vonzó, ezért moss fogat minden étkezés után 2-3 percig. Használj hozzá enyhe fehérítő hatású fogkrémet. 
Tisztítsd meg a fogak közötti rést fogselyemmel. Ma már kapható otthoni használatra kifejlesztett fogfehérítő stift.
Útközben rágj cukormentes, fogtisztító rágógumit.
Félévente menj fogorvoshoz egy profi tisztításért és ellenőrzésért! Egyébként a kávétól, a dohányzástól és a fekete teától elsárgulnak a fogak, csak mértékkel fogyassz ilyeneket.


Így varázsold el a pattanásokat!





A meleg miatt pattanások jelenhetnek meg a háton és a dekoltázson. Így tehetsz ellenük: tisztítsd meg a pattanásos mosakodózselével, hetente használj bőrradírt és mélytisztító maszkot.
Ha szexis topban mész bulizni, kenj színezett korrektort a pattanásokra!






Így soha többé nem fogod rágni a körmödet!

Nézd meg a tövig rágott körmödet! Elég gáz, nem? De ezt biztosan te is tudod. A körömrágás ellen lehet tenni, csak akarni kell. Próbáld ki a keserű körömlakkot: szép, egészséges köröm lesz a jutalmad!


A szép köröm alapszabálya: hetente egyszer ápolni kell. Puhítsd fel a bőrödet meleg vízben, majd kenj a körmödre bőrpuhítót. és egy rózsafa pálcával told vissza a körmödről a bőrt!
Homokköves reszelővel alakítsd formára a körmeidet! A francia manikűrhöz reszeld őket teljesen egyenesre, a sarkokat viszont kerekítsd le. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése