2013. február 5., kedd

Beauty S.O.S.

Megpróbáltam összegyűjteni azokat a problémákat, amelyek mostanság foglalkoztatnak titeket. Remélem ezzel a  néhány tippel segíthetek.


Probléma: "Mindig foltos a pirosító az arcomon!"

Megoldás: Piszkos a régi pirosítós ecsettel képtelenség szépen felvinni a pirosítót. Lehetőség szerint évente cserélj ecsetet, vásárlásnál, pedig ügyelj arra, hogy olyan ecsetet válassz, amelynek domború a feje: ez a típus könnyebben megtartja a pirosítóport, ezáltal a felhelyezés is sokkal egyszerűbb. 

Tipp: Hogy mindig tiszta legyen az ecseted, hetente mosd ki babasamponnal  Így könnyedén távol tarthatod a baktériumokat az ecsetedtől - és ezáltal az arcodtól is!




Probléma: " A spiráltól összeragadnak a szempilláim!"

Megoldás: Miután felvitted a szempillafestéket, egy szempillafésűvel fésüld át a pilláidat egészen a tövüktől. Légy óvatos, mert könnyen kitépheted a szempilláidat.




Probléma: " Leolvad a smink az arcomról"

Megoldás: Ahhoz, hogy a sminked tökéletesen tartós legyen, tiszta és ápolt bőrre van szükséged. Használj rendszeresen arcpakolást vagy maszkot (legalább hetente kétszer), hogy eltávolítsd az elhalt hámsejteket, illetve szennyeződéseket. Ezután vigyél fel egy vékony réteg hidratálókrémet. A hidratáló felvitele után várj legalább tíz percet, amíg a bőröd beszívja a krémet, majd ezután kezdd el a sminkelést!


  
Probléma: " A szemöldököm összevissza nő!"

Megoldás: Könnyedén beszabályozhatod kissé összekuszálódott szemöldöködet egy erre a célra kifejlesztet formázógéllel. Egyszerű a használata, és pillanatok alatt gyönyörű, íves szemöldököd lesz!





Probléma: " Folyton fénylik a bőröm"

Megoldás: Sminkelés előtt mindig használj pórusösszehúzó krémet, majd várj pár percet, míg beszívja a bőröd, és utána vidd fel az alapozót, a korrektort és a púdert! Ha nem annyira pattanásos a bőröd, bőven elég, ha csak púdert használsz!



Probléma: "Nem tudom eltüntetni a pattanásokat!"

Megoldás: Mi lehet rosszabb, mint egy hatalmas pattanás? Egy jó korrektor és egy pattanásleszárító gél azonnal megteszi a hatását! Először vidd fel a pattanásleszárítót - de ne az egész arcodat kend be vele, csak a pattanásokat - majd pár mp múlva vigyél fel korrektort. Ne feledd a korrektort mindig rendesen el kell dolgozni a bőrön, hogy ne maradjanak foltok!




Probléma: "Annyira száraz a bőröm a lábamon, hogy szinte hámlik!"

Megoldás: Használj olyan hidratáló és exfoliláló krémet, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket, felszámolja a foltos kiszáradásokat, és selymesen puhává varázsolja a bőrödet! Naponta kétszer krémezd be a lábadat - ezáltal tudod pótolni a bőröd elvesztett nedvességtartalmát!




Probléma: " Száraz és cserepes a szám!"

Megoldás:  A száj kirepedezése, cserepedése a szervezet jelzése arról, hogy kevesli a folyadékot. Igyál sokat, és minden alkalommal, amikor kilépsz a szabadba, vagy amikor úgy érzed, hogy húzódik a szád, kend be ajakápolóval! Ne feledd: nem szabad nyalogatni a szádat, mert attól csak jobban kiszárad!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése