2013. január 28., hétfő

Ne bízz mindent a férfiakra! Eucerin nőnapi termékajánló


Minek örülnél nőnapkor? Egy csokor gyönyörű virág, egy doboz belga bonbon vagy egy mennyei vacsora mellé jól esne még több kényeztetés? Ne hagyj mindent a férfiakra, hanem szerezz be te valami különleges szépségápolási terméket magadnak! Ez a nap igazán rólad szól! Az Eucerin® termékajánlójában többek között bőrfeszesítő olajat, gyengéden ápoló sminklemosót és Q10 ránctalanító krémet is találsz.
 


Kíméletes tisztálkodásra: 



Eucerin® pH5 Bőrkímélő tusfürdő

Az egész testfelület tisztítására alkalmas, alkálikus vegyhatású szappanvegyületektől mentes, bőrkímélő tusfürdő. Ez a könnyen habzó tusfürdő pH5 citrát-puffer és kíméletes tensid hatóanyagaival segít megőrizni az érzékeny bőr vízmegtartó képességét. Használatával a bőr selymesen puhává és rugalmassá válik. Színezőanyag-mentes.
200 ml, 1 955 Ft


  
Bőrfeszesítésre:

Eucerin® Bőrápoló olaj

Jelentősen javítja a bőr rugalmasságát, elsősorban terhességi csíkok megelőzésére és a már kialakult csíkok elhalványítására ajánlott termék. 100 százalék növényi eredetű olajok, mint a napraforgómag, jojoba- és mandulaolajok kivonatát tartalmazza. Terhesség ideje alatt is használható. Paraffin-, színezőanyag és tartósítószer-mentes.
125 ml, 4 060 Ft



Érzékeny arcbőr ránctalanító ápolására:

Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém
Az érzékeny, száraz arcbőr mindennapos ránctalanító ápolására ajánlott. Q10-koenzim tartalma révén hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít. „Olaj-a-vízben” típusú emulzió. Növeli az arcbőr ellenálló képességét, feszesebbé teszi az arc kontúrjait, csökkenti a ráncok mélységét. Nem mitesszerképző. Alkalmazása 30 éves kortó ajánlott. Illat- és színezőanyag-mentes.
50 ml, 5 985 Ft



 Pattanások elfedésére:

Eucerin® DermoPurifyer fedő stift

Elősegíti a meglévő pattanások eltüntetését. Gyulladáscsökkentő és szárító hatású. Beige színe kiváló kozmetikai fedőhatást biztosít.
2,5 g, 3 090 Ft


Sminklemosásra:

Eucerin® DermatoCLEAN kímélő arctisztító tej száraz, érzékeny bőrre

Hatékony, kíméletes arctisztítást biztosít gyengéden ápoló, természetazonos összetételének köszönhetően. Eltávolítja a sminket, és védelmet nyújt az arcbőr kiszáradása ellen. Az arcbőr tiszta, üde és puha tapintásúvá válik. Hagyja a bőrt lélegezni és optimálisan előkészíti az arcápoló használatára. Illatanyagmentes.
200 ml, 3 050 Ft






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése