2013. január 5., szombat

Essence kézkrémek



essence “24h hand protection balm – hot winter drinks” trendkiadás


Melyiket szereted jobban a forró csokit, a tejeskávét vagy a puncsot? Ezzel az új essence “24h hand protection balm –hot winter drinks” trendkiadással, a hideg téli hónapok valódi kényeztető élménnyé válnak 2013. január-februárban. Az aromás forró italok és a téli csemegék (mint a karamell, a mézeskalács és a fahéj) finoman illatosított kombinációi egy hangulatos kis kávézóban töltött csodás estét idéznek fel – hamar elfelejted a hideg, nyirkos időt! A kényeztető összetevők, mint a Shea vaj és a kókusz olaj intenzíven hidratálják a hidegtől kiszáradt kezed. A 24 órás formula gyorsan beszívódik, nem ragad és nem hagy zsíros nyomot a bőrödön – az essence-el a kézápolás igazi élvezet!





essence 24h hand protection balm – karamellás forró csoki

Csokimániások figyelem- itt van egy különleges termék: ez a karamellel gazdagított, finom forró csokis változat valódi kényeztetés az érzékeidnek! De a hidratáló hatás sem marad el. A 24 órás megújító formula Shea vajjal és kókusz olajjal mélyen ápolja kiszáradt kezeid, hogy puhán és megfelelően védve tartsa függetlenül a hidegtől. 
Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft






essence 24h hand protection balm – mézeskalácsos tejeskávé


Egyszerűen ellenállhatatlan! A tejeskávé aromás, egzotikus illata karácsonyi mézeskaláccsal kombinálva kényeztető élményt nyújt a kezeidnek és biztos, hogy igazi téli hangulatba hoz! Gazdag Shea vaj és értékes kókusz olaj összetevői jelentős nedvességgel látják el kiszáradt bőröd tökéletes védettséget biztosítva 24 órán keresztül.  
Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft



essence 24h hand protection balm – almás fahéjas puncs

A fűszeres, gyümölcsös puncs verzió illata almával és fahéjjal valódi karácsonyi vásár hangulatot idéz. A garantáltan alkoholmentes, 24 órán át tartó kézvédő balzsam abszolút nélkülözhetetlen ebben a téli szezonban. Az értékes összetevők, mint a Shea vaj és a kókusz olaj gondoskodnak kezeid megfelelő ápoltságáról, hidratálásáról, míg a 24 órás formula egész napos védelmet nyújt. Az essence-el, az érdes, repedezett kéz már a múlté.
Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft







essence “24h hand protection balm –hot winter drinks”  téli trendkiadás 2013. január-februárban kapható az üzletekben.



Ti próbáltátok már valamelyiket?


2 megjegyzés: