2014. február 28., péntek

Új Max Factor Excess Volume extrém hatású szempillaspirál


ÚJ EXCESS VOLUME EXTRÉM HATÁSÚ SZEMPILLASPIRÁL

EXTRÉM DÚSÍTÁS, INTENZÍV FEKETE LAKK FEDŐRÉTEGGELLépj a következő szintre a szempillafestés terén az ÚJ Excess Volume extrém hatású szempillaspirállal. A Max Factor legújabb innovációja egy nagyszerű kombinációja az extrém dúsításnak és az intenzív, fekete, lakkhatású fedésnek.

Ezt a terméket azoknak a nőknek fejlesztették, akik nem elégedettek a hagyományos, megszokott szempillaspirálok tudásával. Az Excess Volume valójában két külön spirált ötvöz egy termékben. Az egyik végén található spirál kimondottan a dúsításért felel, míg a másik egy fényes, lakkhatású fedőréteggel látja el a szempillákat, mely által a festék tartóssá is válik. A két fázis használható külön-külön is, ha csak egyik, vagy másik hatást kívánjuk elérni, de együtt egy igazán lenyűgöző, sohasem látott hatást produkálhatunk, amivel mindenki tekintetét magunkra vonzhatjuk.

A márka fejlesztőit a luxus bőrbútorok inspirálták e termék megalkotásakor, hiszen arra jöttek rá, hogy azok rendkívüli hatásának titka a lakkozásban rejlik.
  

Hogyan működik a termék?

1.      Alap réteg – extrém dúsítás: ez egy szuper-vastagító formula, mely waxot, sötét pigmenteket és dúsító részeket tartalmaz a kiváló végeredményért. A különleges formula, valamint a legnagyobb spirálkefénk biztosítják a maximális dúsítást.
2.      Intenzív fekete, lakkhatású fedő réteg: a sötét fekete lakk fedőréteg hígabb, mint az alapréteg, annak érdekében, hogy a fedés a szempillák egész hosszán szétterjedjen. Az alapréteg mikroszövetei miatt a lakkréteg bevonja a szempillákat a tövektől egészen a végekig, ezáltal alkotva egy intenzív fekete, fényes végeredményt. A gél-alapú formula tovább vastagítja a pillákat az igazán extrém dúsítás érdekében, mely tartós is egyben.


A termék egy 2014 tavasz-nyári divatbemutatón debütált, ahol Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója szemléltette a szuper intenzív szempillákat. A cél az volt, hogy a modellek kitűnjenek a tömegből. Pat gondolata: 
„Azért használtam a Max Factor Excess Volume szempillaspirált, hogy egy igazán átütőt alkossak. Ez a szezon abszolút mértékben a kiemelésről szól – az extrém módon dúsított és ezzel egy időben nagyon mély feketére festett szempillák, melyek intenzív lakkcsillogást is kapnak, rendkívülivé varázsolják megjelenésed.”

Elérhető 2014. márciustól a Max Factor állvánnyal rendelkező üzletekben

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése