2013. április 3., szerda

Pixibox tesztek (2,3)


Immár két Pixiboxom van, de jön a negyedik hétfőn, ami nekem a harmadik doboz lesz tőlük. Addig is az előző két doboz tartalmáról írok.

2. doboz (2012.december)


Tartalma:

- Clinique - Airbrush Concealer korrektor (1ml) /erről külön poszt lesz
- L'Occitane - Shea Hand Cream kézkrém (10ml)
- L'Occitane Revitalizing Shower Gel tusfürdő (35ml)
- Gucci - Guilty parfüm (2ml)
- Travalo - A kedvenc parfümöd bárhol, bármikor
- Orly - körömlakk (5,3ml)/külön poszt lesz 

L'Occitane - Shea Hand Cream kézkrém (10ml)


Jó kis kézkrém, pedig én nem igen vagyok ez a krémező fajta. Minden este bekrémeztem vele a kezemet. Láss csodát reggel pihe puha és sima lett tőle a kezem. Azt vettem észre, hogy nem kell belőle sok, kb egy fél cm csík bőven elég volt a kezemre. Még nem fogyott el teljesen, pedig nem most kaptam meg. Az illata érdekes, de már megszoktam, kicsit olyan, mint a kisbabáknak a  krémek.

"20% Shea vaj tartalom, méz és mandula kivonat, megbolondítva a jázmin és ilang-ilang könnyű és csábító illatával. Kényeztető balzsam, mely gyorsan felszívódik, segíti a száraz, dehidratált bőr gyógyulását. Anti-oxidáns E-vitamin tartalma táplál, és még a legdolgosabb kezeket is felfrissíti."

Ára: 150ml kb 6290Ft

 L'Occitane Revitalizing Shower Gel tusfürdő (35ml)

Túl sok mindent nem tudok írni egy tusfürdőről. Jó illata van, szépen tisztít. Kicsit nehezen habzott a pamacson így sokat kellett rá tenni , ezért hamar el is fogyott ez a kis minta. Ha tehetném, újra venném, de ilyen ár mellett inkább kihagyom.

"Tisztító növényi alapokat és természetes kopra és cukor összetevőket tartalmaz. Revitalizáló formulája a bőrt selymesen tisztává és a menta, fenyőmag és rozmaring aromájával érzékien illatossá varázsolja. Nem szárít: a bőr lágy és rugalmas lesz. Különböző olajesszenciákat tartalmaz, melyek a növények hatóanyagait a lehető legnagyobb koncentrációban tartalmazzák; könnyen felszívódnak, gyorsan fejtik ki jótékony hatásukat."

Ára: 250ml kb 3990Ft


 Gucci - Guilty parfüm (2ml)

Ez a parfüm ez valami csodás . Nagyon bejön az illata. Elég tartós az illata, csak kicsi az üveg és  pár fújástól elfogyna az egész. A képen is látszik 3-4 fújás után mennyire megfogyatkozott. Ezt a parfümöt szeretném meg venni, bár még nem tudom, hogy mikor kerítek rá sort ilyen ár mellett.

"A Gucci Guilty arra invitál, hogy felforgasd a megszokottat. A valódi luxus megtestesülése, ez az illat a Gucci megalkuvást nem tűrő, szexi oldalát képviseli. Illatcsalád: keleties, virágos. Illat jellege: meleg, finom, érzéki."

Ára: 30-50ml kb: 11.650-15.500

 Travalo - A kedvenc parfümöd bárhol, bármikor

Lényegében egy mini parfümös palack, amibe át lehet tölteni a parfümöt, ha nem szeretnénk magunkkal vinni az egész üveget, pláne ha az elég nagydarab. Én már használom egy ideje, bár elsőnek nehezen tudtam elképzelni, hogy hogy is kell használni. Hála az útmutatónak rájöttem. A tisztításon is gondolkodtam már. Van egy régi parfümös üvegem, aminek lecsavarható a feje és lehet bele tenni vizet. Amit a már megszokott módon áttöltök a Travaloba és kifújkálom, addig míg érezni a vízen a parfüm illatát.

"A Travalo egy szabadalmaztatott technológiájú, feltölthető szórófejes palack, amelyben pillanatok alatt beletöltheted a kedvenc parfümödet, és bárhol magaddal viheted.A mindössze szájfény méretű parfüm spray elfér a legkisebb táskádban, vagy akár a zsebedben is, miközben az 5 ml-es mennyiség több mint 65 fújásra elegendő. "

Ára. kb: 2000-3800Ft

3. doboz (2013.február)



Tartalma:

- Clinuque - Anti-Blemish Sulution Clear Skin rendszer (szappan 15g, tonik 15ml, hidratáló krém 7ml) /külön poszt lesz
- Lancome - Bi-facil kétfázisú sminklemosó (15ml)
- Yves saint Laurent - Manifesto parfüm (1,5)
- L'occitane - Shea vajas Lábkrém (10ml)
- BeYu - Nail Lacquer körömlakk (8ml) / külön poszt lesz
- Olay - Total Effects 7 in 1 nappali arcápoló (15ml)


 Lancome - Bi-facil kétfázisú sminklemosó (15ml)

Ez egy kétfázisú smink lemosó. Nem sokszor próbáltam, mert nem igazán nyerte el a tetszésemet. A sminket szépen és alaposan lehozza és még nem is kell belőle nagy mennyiség. Nem szárítja az arcomat, de amit utána az arcomon érzek az nem jó és szerintem nem is kéne ennek lennie utána. Olyan zsíros, olajos lesz tőle az arcom, hogy utána rögtön arcot kell mosnom, hogy ez a réteg eltűnjön róla. Ezt nem veszem meg.

" A Lancome Bi-facil expressz sminklemosója egy olyan nem olajos lemosó, amely az érzékeny szeműek és a kontaktlencsék viselők számára is tökéletes választás. A Bi-facil könnyedén, mégis alaposan és kíméletesen távolítja el a tartós ajakrúzsokat, az alapozókat, vagy akár a vízálló festékeket is. Mindemellett nem kelt zsíros hatást. Használata után a bőrön puha, selymes érzetet hagy."

Ára: 125ml  kb. 7500-8000Ft


 Yves saint Laurent - Manifesto parfüm (1,5)


Ez a parfüm is elnyerte a tetszésemet. Nagyon bejön az illata. Szeretem az ilyen édeskés illatokat. Ez is az az eset, mint a Gucci, kis mennyiség pár fújás és el is fogy az egész. Sajna... Szeretném ezt is meg vásárolni majd, de hát elég drága parfüm ez is.

" A 'merészen művészi" illatot a jázmin mellett, a vanília és tokabab illatjegyek kombinációja teszi egyszerre ellenállhatatlanná és egyedivé, így juttatva érvényre a nőiesség új kinyilatkoztatását."

Ára: 30 - 90ml 15.000-20.000


L'occitane - Shea vajas Lábkrém (10ml)

Nem használtam még lábra való krémet. Így ez egy kihagyhatatlan alkalom, hogy kipróbáljak rá egy krémet. Nem szenvedek bőrkeményedésektől szerencsére a lábamon, de ettől függetlenül nem árt az ápolás. Használatkor gyorsan beszívódik, puha és selymes lesz tőle a lábam, nem ragad utána a bőrfelület. Az illata érdekes, bár nem jöttem rá, hogy mihez hasonlít. Nem kell sokat kinyomni belőle, hogy jól be lehessen kenni vele a lábunkat.

"A Shea Vajas Lábkrém a L'Occitane legkényeztetőbb, legjobban ápoló terméke. Ilyenkor télen, mikor lábfejünk a csizmába van szorítva, kiemelten fontos a bőr megfelelő ápolása, hidratálása, védelme. A Shea Vajas Lábkrém nagyon gyorsan felszívódik és nem hagy maga után olajos, ragacsos érzetet. 15% shea vaj tartalmának köszönhetően táplál, a benne található árnika- és levendula olajeszencia pedig nyugtató hatású. A láb fellégezik és megkönnyebbül!"

Ára:150ml kb 6290Ft

Olay - Total Effects 7 in 1 nappali arcápoló (15ml)

Ránctalanítót se használtam még célzotan. Bár már egy ideje van 3 ránc a homlokomon ami azért zavar. 3 fő területre szoktam használni az esti arctisztítás után: a homlokomra, a szemem környékére és a szám köré. A homlokomon halványultak a ráncok szemmel láthatóan. A szemem pedig nem olyan "beesett" mint előtte volt.
Vékonyan szoktam bekenni vele ezeket a területeket és még sok van a tubusba. Az illata kellemes, nem zavaró. Nem hagy ragacsos, zsíros vagy olajos érzetet maga után.

" A Total Effects 7 in 1 nappali arcápoló egy különleges termék, amely az öregedés 7 jelét célozza egyszerre, és emellett speciális UV szűrő rendszerének Köszönhetően segítséget nyújt a nap káros UVA ás UVB sugarai elleni  védelemben. Ki ne álmodott volna már arról, hogy megállítja bőrének öregedését? Harminc év felett ez már minden hölgyet foglalkoztat. Örök fiatalságot nem ígérhetünk, de ragyogó arcbőrt, és üde megjelenést mindenképpen."

Ára: 50ml kb. 2000-3000Ft


 Ti vettek már Pixiboxot? Hogy tetszett?

2 megjegyzés: