2014. május 8., csütörtök

Új Max Factor Colour Elixír szájfények


Változtasd ragyogóvá ajkaid: ÚJ Max Factor Colour Elixir szájfény

Magas fényű trendi szájfény, mely szuper csillogó ajkakat kölcsönöz egy balzsam kényeztető érzésével
Mr. Max Factor 1930-ban alkotta meg az első szájfényt Hollywoodban, azért hogy a filmvászonra ragyogó ajkakat varázsoljon. Most újabb szintre emeli a magas fény és a telt színek kategóriáját a legújabb innovációjával, melynek neve: Colour Elixir szájfény.

Ápoló összetevők és ragyogást fokozó részecskék tökéletes kombinációja ez, mellyel kiemelkedő végeredményt alkothatsz.

Ideje kipróbálni mind a 8 igazán trendi, nyárias árnyalatot mely gyönyörű simává varázsolja az ajkaidat, amire mindenki felfigyel majd. A speciálisan kialakított applikátor segítségével gyerekjáték lenyűgöző ajkakat varázsolni. Segítségével pont elegendő szájfény vihető fel az ajkakra, mely intenzív színekben pompázik. Az ultra-pigmentált formulája ideális viselet önmagában, vagy rúzzsal együtt is.

A Polished Fuchsia nevű árnyalat, a többi rózsaszínes nude árnyalat mellett már főszerepet kapott a 2014-es tavaszi-nyári divatbemutatókon is. Ha a természetes hatást kedveled, a Radiant Rose és a Glowing Peach árnyalatok a te színeid. Ha viszont a feltűnőbb színeket részesíted előnyben, válaszd a paletta erősebben pigmentált árnyalatait, úgy mint a Polished Fuchsia nevűt. Bármelyik mellett döntesz, ezek a magasan pigmentált, hidratáló szájfények megadják neked mindazt a csillogást, amit egy szájfénytől elvárhatsz, amellett, hogy még egy balzsam tápláló és bársonyos érzetét is nyújtja.  Az igazi háromdimenziós hatás érdekében vidd fel több rétegben.

Elérhetőek 2014. májustól a Max Factor állvánnyal rendelkező dm és Müller üzletekben.

Javasolt fogyasztói ára: 2999 Ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése