2013. október 29., kedd

Szépségkúra 7 nap alatt!


Készítsd fel a hajadat és a bőrödet, hogy ősszel is csábító és tündöklő lehessen! Nem kell mást tenned, mint követned a hétnapos tervet!



1. nap: Nyári frissesség a bőrnek

Ehhez először alaposan radírozd le a bőrödet egy finom bőrradírral. A mikrofinom gyöngyök gyengéden távolítják el az elhalt szarusejteket.
Friss és puha lesz bőröd radírozás után, ha feszesítő testápolóval kened be.
Egyszerre mindent (bőrradírozást, feszesítést és testápolást) megold ez az otthon is elkészíthető krém:
1/2 csésze őrölt mandula, 1 csésze zabliszt és 1 összetört avokádó keverékével dörzsöld végig a testedet, majd hagyd hatni 5 percig, végül alaposan mosd meg.



2. nap: Intenzív pakolás hátra és dekoltázsra



Az uborkakivonatot tartalmazó mélytisztító maszk néhány perc alatt kíméletesen, de hatékonyan megszabadítja az eltömődött pórusokat a felesleges képződött faggyútól és szennyeződésektől.
Szexin formás lehet a melled, ha elvégzed ezt a kis gyakorlatot: tedd össze a két tenyered mellmagasságban, és nyomd egymáshoz 30x. Ha lehet, naponta ismételd meg!



3. nap: Lágy barnaság mindenütt


Tisztítsd meg az arcodat habzó arctisztítóval. Érdekessége, hogy a flakonban még folyadék, abból kinyomva viszont koncentrált tisztítóhabbá alakul át.

Óvatosan itasd fel a nedvességet, majd az önbarnító megfelelő hatásának eléréséhez várj néhány órát. Ezután kend be az arcodat az adagolófejjel ellátott önbarnító krémmel. A hatás pár óra múlva válik láthatóvá. Ne feledd, az önbarnító nem tartalmaz UV-filtert, így naptej nélkül könnyen leéghetsz!




4. nap: Nyári lábdivat

Hogy a lábad a szandálban is gusztusosan nézzen ki, szükség van egy kis extra ápolásra. Jó szívvel ajánlhatjuk ezt a lábpakolást is, mely a benne lévő szegfűszegnek és a papajának köszönhetően ápolja és frissíti a meggyötört lábat.
Recept:  1/4 érett banán, 1-1 ek. ananász- és narancslé, 1ek. általános krém. Nyomkodd szét a banánt, és a levekkel, valamint a krémmel keverd kenhető péppé. Kend be a lábadat, majd tekerd be folpackkal. 30 perc múlva alaposan mosd le, majd töröld szárazra.

5. nap:  Új lendület a hajnak



Hajmosás után dörzsöld végig a tincseidet egy maroknyi jégkockával, s a fakó hajszálak életre kelnek ezzel a mélyhűtött praktikával.
Itt az ideje, hogy száraz, sprőd hajadat balzsamos szabadságra küldd! Használhatsz ehhez saját mézes hajmaszkot is, de választhatsz festett hajra való, intenzív hidratáló balzsamot is.

Recept: 1ek. folyékony vagy vízben felmelegített méz, 1 tojássárgája.
Jól keverd el a mézet a tojássárgájával, majd a keveréket masszírozd a frissen mosott hajadba. Húzz rá egy sapkát. 15 perc múlva bő, meleg vízzel mosd le.



6. nap: Szép kezek - gyorsan és könnyedén



A bársonyos kacsók titka a cukros dobozban rejlik, ha belenyúlsz, és kikevered ezt a kézradírt, édessé teheted a simogatásodat...
Egy perc alatt elkészülhetsz a manikűrözéssel, ha ezt a szettet használod, mely körömcsipeszt, reszelőt, polírozót, körömágy bőrvágót és visszatoló fapálcikát tartalmaz.





7. nap: Strandformába hozzuk a lábadat.

Az epilálás megoldás azoknak, akik szupergyors kozmetikázásra vágynak úgy, hogy mindez beilleszthető legyen a napi rutinba, és hosszan tartó eredményt érjenek el.
A feszes popsi és comb titka egy kis torna: feküdj hanyatt, tedd talpra a lábaidat. Az egyiket nyújtsd fölfelé, a másikkal pedig nyomd felfelé a fenekedet és a hátadat. Végezd mindkét lábbal 20x!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése