2012. szeptember 7., péntek

Divat bakik- ezt neee tedd!!

Senki se tökéletes, mindenki hibázhat, de azért maradjunk a jó ízlés határain belül.
Pár bakit összegyűjtöttem Nektek, amit kerüljetek el, ha nem akartok nevetségesnek tűnni. Ez persze csak a saját véleményem.

1. Szemöldök:

A szemöldök igazításával nincs gondom, amikor ceruzával vagy tetoválással kiigazítják az eredeti formát, hogy tökéletes legyen, de mikor az egészet leszedik és újra rajzolják, az valami szörnyű.
Érthetetlen számomra, hogy mit lehet szeretni a teljesen tetovált vagy rajzolt vékony szemöldökön, ami jóval hosszabb ,mint az eredeti és még természetes hatása sincs.

Íme a példa:


Szemöldök helyet mást rajzolni. Mi értelme?


Azért egy kis igazítás is elfér. A férfiaknak se áll jól az összenőtt szemöldök nem hogy a nőknek.



2. Smink:

Elkenődőt vagy elsírt smink megeshet bárkivel, de azért javítsuk ki mihamarabb.



Rúzs a fogon. Ezt szerintem nem kell kommentálni. Fújj


3.Cicanaci, mint nadrág:

Mindenki olyan ruhát hord amilyet, akar. De a nem megfelelő viseletnél nem kell csodálkozni, ha olykor ki kuncognak a hátunk mögött. A cicanaci nem rendes nadrág ezt több helyen is hangoztatták már. Harisnyát se veszünk fel nadrág vagy szoknya nélkül így ezt sem kéne.



Főleg ha átlátszó:

4. Szilikonpánt:

Ahogy bevág a húsba és még fénylik is az egyenesen csúnya. Ma már vannak különböző szabású melltartók, hogy minden egyes ruhát fel lehessen venni.


5. Nadrágból kivillanó bugyi:

Ez minden, de nem szexi. Szörnyű és gáz.Könyörgöm senki se kíváncsi arra, hogy hogy néz ki a bugyid a hátsódról nem is beszélve..


6. Lekopott körömlakk:

Aki lakkozza  a körmeit és ad magára akkor lemossa vagy kijavítja, ha már kopik a lakkozás.




Ti mit gondoltok ezekről? Van más bűn is, amit nap, mint nap láttok?



1 megjegyzés:

  1. Bizony, hogy van. Találkozni például olyannal, hogy: száj kirúzsozva, de a fogak között még ott a tegnapi vacsi cafatkái (blee). Ha már egyszer késében vagy, akkor ne rúzsozzál, hanem moss fogat, nem?! Vagy a másik ilyen: szem brutálisan kifestve, csak éppen csipás szegény :S NEE! Annyira kiábrándító. Ha a sminkre nem marad idő reggel, hát üsse part, sokkal fontosabb a higiénia, hisz nők vagyunk, hát viselkedjünk is úgy.

    VálaszTörlés